Συμφέρει να αγοράσετε το Apple Watch Series 3 το 2021;

0
Το Watch Series 3 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την Apple τον Σεπτέμβριο του 2017. Το ρολόι είναι πάνω από τρία χρόνια τώρα, και μετά από πολλές μειώσεις τιμών από την Apple τα τελευταία χρόνια, σίγουρα κάνει μια ελκυστική αγορά. Ωστόσο, αξίζει να αγοράσετε το Apple Watch Series 3 το 2021; Μάθετε παρακάτω...

Το Apple Watch Series 3 ξεκινά επίσημα από 199 δολαρια, καθιστώντας το αρκετά φθηνότερο από τα 279 $ του Apple Watch SE. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο Apple Watch και έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, ίσως μπείτε στον πειρασμό να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα και να πάτε για το Apple Watch Series 3. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αποφύγετε να αγοράσετε το Apple Watch Series 3 το 2021?  Το ρολόι δείχνει σίγουρα την ηλικία του, και ενώ θα υποστηρίζεται από το watchOS 8 , είναι καλύτερο να το αποφύγετε καθώς δεν προσφέρει και την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.

Πρέπει να αγοράσετε το Apple Watch Series 3 το 2021; (μειονεκτήματα)

Αργή απόδοση 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Apple Watch Series 3 είναι η απόδοσή του. Ο διπλός πυρήνας  το τσιπ S3 μέσα στο ρολόι δείχνει την ηλικία του και δεν αρκεί η εκτέλεση εφαρμογών τρίτων. Ακόμη και η εφαρμογή Fitness λειτουργεί πολύ αργά στο Apple Watch Series 3, οδηγώντας σε μια απογοητευτική εμπειρία χρήστη.

Chunky Bezels

Το Apple Watch Series 3 ήταν η τελευταία γενιά Apple Watch από την Apple που παρουσίασε τεράστια στεφάνη που περιβάλλουν την οθόνη του. Ενώ τα Apple Watch SE και Apple Watch Series 6 διατίθενται σε μεγέθη θήκης 40 mm και 44 mm, το Apple Watch Series 3 διατίθεται μόνο σε μεγέθη θήκης 38 mm και 42 mm. Η οθόνη Apple Watch Series 6 και SE είναι 30% μεγαλύτερη από αυτήν που θα βρείτε στο Apple Watch Series 3. Δεν υπάρχει επίσης οθόνη Always-On.

Χαμηλή αποθήκευση

Η παραλλαγή GPS του Apple Watch Series 3 διαθέτει μόνο 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό σίγουρα δεν είναι αρκετό το 2021. Θα εξαντληθεί ο χώρος στο ρολόι ακόμη και αν δεν εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές

. Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι τόσο κακή που η Apple πρέπει να αναγκάσει τους υπάρχοντες χρήστες της Apple Watch Series 3 να επαναφέρουν το ρολόι τους πριν εγκαταστήσουν μια νέα ενημέρωση του watchOS.

Η παραλλαγή GPS + Cellular είναι ελαφρώς καλύτερη σε αυτή την πτυχή, καθώς διαθέτει 16 GB εσωτερική αποθήκευση

. Ωστόσο, η Apple δεν πωλεί πλέον την κυτταρική παραλλαγή του Apple Watch Series 3.

Χωρίς ανίχνευση πτώσης ή ΗΚΓ

Το Apple Watch Series3 διαθέτει αισθητήρα καρδιάς πρώτης γενιάς και επιταχυνσιόμετρο που μπορούν να ανιχνεύσουν δυνάμεις 16g. Αυτό σημαίνει ότι χάνετε την ανίχνευση πτώσης, το ΗΚΓ και την παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Apple Watch Series 6. Άλλες λειτουργίες που λείπουν στο Apple Watch Series 3 περιλαμβάνουν μια πυξίδα που λείπει και ένα υψόμετρο που δεν είναι πάντα ενεργό.

Apple Watch Series 4 με ΗΚΓ

Ποιος πρέπει να αγοράσει το Apple Watch Series 3 το 2021; (πλεονεκτήματα)

Το Apple Watch Series 3 είναι αρκετά καλό για τη βασική παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης το 2021. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τον αριθμό των βημάτων σας, τις ρουτίνες προπόνησης και πολλά άλλα.

Λείπουν και εδώ τα χαρακτηριστικά υγείας που θα βρείτε στο Apple Watch Series 6 ή SE. Επίσης, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε σωστά όλες τις εφαρμογές τρίτου μέρους στο Apple Watch Series 3 λόγω προβλημάτων απόδοσης και αποθήκευσης. 

 Η σειρά 3 διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία από όλα τα ρολόγια της Apple κάτι που το κάνει να υπερέχει από τα άλλα.

Η Apple είναι επίσης πιθανό να σταματήσει εντελώς τις πωλήσεις για το Apple Watch Series 3 σε λίγους μήνες από τώρα, μόλις ξεκινήσει το Apple Watch Series 7 τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Το Apple Watch Series 3 είναι διαθέσιμο με μόλις 169 $ στο Amazon . Εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και θέλετε πραγματικά να ζήσετε ένα Apple Watch, μπορείτε να πάτε για το ρολόι αυτό. Διαφορετικά, θα σας συνιστούσα να μην το αγοράσετε. Τα ζητήματα απόδοσης και αποθήκευσης σημαίνουν ότι το Apple Watch Series 3 δεν θα διαρκέσει όσο κάτι που είναι λίγο πιο ισχυρό, όπως το Apple Watch SE ή το Apple Watch Series 6.

Apple Watch SE
Το Apple Watch Series 3 θα υποστηρίζεται από το watchOS 8, αλλά είναι απίθανο το watchOS 9 να συνεχίσει να υποστηρίζει το ρολόι. Μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας το Apple Watch Series 3 τώρα, αλλά μακροπρόθεσμα, θα αποδειχθεί πιο ακριβή πρόταση δεδομένου ότι η Apple θα μπορούσε να μειώσει την υποστήριξή της έως το 2022.

Εάν μπορείτε να πληρώσετε επιπλέον $ 100 δολαρια, μπορείτε να λάβετε το Apple Watch SE από την Amazon. Πληρώνοντας 100 $ δολαρια επιπλέον, θα έχετε μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερο χώρο αποθήκευσης, πολύ καλύτερη απόδοση, καλύτερη παρακολούθηση υγείας με ανίχνευση πτώσης, παρακολούθηση θορύβου και πολλά άλλα. Θα πληρώσετε περισσότερα τώρα, αλλά το Apple Watch SE θα είναι μια πιο αδιάβροχη επιλογή από το Apple Watch Series 3.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !