Το PowerWidget Tweak προσθέτει ένα widget με Respring, Safemode και άλλα κουμπιά

0

 

Το PowerWidget tweak προσθέτει ένα ολοκαίνουργιο widget στην αρχική οθόνη του  ιπηονε σας, το οποίο προσφέρει χρήσιμες ενέργειες στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας από την αρχική οθόνη. 

Τα widget αρχικής οθόνης τρίτων επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν ενέργειες που σχετίζονται με εφαρμογές. Ωστόσο, το νέο PowerWidget tweak για jailbroken συσκευές προσφέρει ακόμα μια πιο ισχυρή λειτουργία με ένα ολοκαίνουργιο Power Widget.



Το PowerWidget tweak προσθέτει το νέο widget στην αρχική οθόνη, το οποίο μπορεί να προστεθεί μέσω του iOS 14 ή νεότερης έκδοσης Αυτό το widget παρέχει χρήσιμες λειτουργίες του συστήματος σε widget, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν τις ακόλουθες ενέργειες απευθείας από την αρχική οθόνη.

  • Επαναφορά
  • Εισαγάγετε σε Safemode
  • Επανεκκινήστε
  • Προσωρινή μνήμη UI

Το PowerWidget διατίθεται σε τρία μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των μικρών, μεσαίων και μεγάλων κουμπιών. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος που προτιμάτε στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Μόλις προστεθούν τα όμορφα σχεδιασμένα widget ταιριάζουν με την αισθητική των widget του iOS  14.

Μπορείτε να κατεβάσετε το PowerWidget tweak σε ένα jailbroken iPhone που εκτελεί iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση. Αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλειο που μπορείτε να κατεβάσετε από το repο του Packix.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !