Αναλυτικά, η Apple λέει ότι το 85% των iPhone εκτελούνται σε iOS 14, το 8% είναι σε iOS 13 και το 7% σε παλαιότερες εκδόσεις. Λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα iPhone που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το μερίδιο του iOS 14 ανεβαίνει στο 90%. Είναι 8% για iOS 13 και 2% για παλαιότερες εκδόσεις.

Από την πλευρά του iPad, βρίσκουμε το iPadOS 14 στο 79% των tablet Apple. Το μερίδιο είναι 9% για το iPadOS 13 και 12% για προηγούμενες εκδόσεις. Έτσι μπορούμε να δούμε ότι οι χρήστες των iPhone έχουν υιοθετήσει περισσότερο την ενημέρωση του 14. Είναι επίσης πιθανό ορισμένοι χρήστες να διαθέτουν ένα "παλιό" iPad που δεν υποστηρίζει την ενημέρωση. Επιπλέον, το μερίδιο του iPadOS 14 αυξάνεται στο 91% εάν λάβουμε υπόψη μόνο τα iPad που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι 8% για το iPadOS 13 και 1% για παλαιότερες εκδόσεις.

Τα προηγούμενα επίσημα δεδομένα της Apple χρονολογούνται από τον Φεβρουάριο . Εκείνη την εποχή, το 80% των iPhone χρησιμοποιούν iOS 14 και το 70% των iPad που χρησιμοποιούν iPadOS 14.

Το iOS 14 δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη, παρά την επικείμενη παρουσίαση του iOS 15.  αφού η Apple προσφέρει αυτήν τη στιγμή μια έκδοση beta του iOS 14.7 . Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση.