Η κεντρική ομιλία του WWDC στις 7 Ιουνίου, ιδίως με το iOS 15, θα πρέπει να είναι μια ευκαιρία να έχετε πολλά νέα για τα iMessage, Safari, Apple Plans και την εφαρμογή Health.
Σε κάθε περίπτωση αυτό μας ανακοινώνει η δημοσιογράφος Joanna Stern της Wall Street Journal. 

Σε ένα tweet , είπε: «Την επόμενη εβδομάδα στο WWDC, οι τοίχοι θα είναι ακόμη ψηλότεροι. Ακούστηκε ότι υπάρχουν μεγάλες ενημερώσεις για Safari, Health, Maps και iMessage στο WWDC την επόμενη εβδομάδα ». Εδώ, οι «τοίχοι» αναφέρονται στο γεγονός ότι η Apple διαθέτει ένα κλειστό οικοσύστημα με iOS, ιδίως με τη μοναδική δυνατότητα να περάσει από το App Store για να κατεβάσει εφαρμογές.

Υπήρξαν ήδη ορισμένες διαρροές για το iOS 15 . Το iMessage πρέπει πράγματι να λάβει μια μεγάλη ενημέρωση. Η Apple θα ήθελε ιδιαίτερα τα μηνύματά της να είναι περισσότερο από αυτό, ακόμα κι αν σημαίνει να γίνετε ένα είδος κοινωνικού δικτύου. Αυτή η φήμη έχει ενισχυθεί τις τελευταίες ημέρες με τις διαφημιστικές εικόνες της Apple για το WWDC, καθώς και το ειδικό hashtag στο Twitter που αναφέρεται στο iMessage.

Για την Υγεία, φημολογείται ότι το iOS 15 θα προσφέρει παρακολούθηση τροφίμων . Η Apple θα προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με αυτή που προσφέρει το MyFitnessPal ή άλλες εφαρμογές. Ωστόσο, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαρροές σχετικά με τις νέες δυνατότητες που συνοδεύουν το Safari και την εφαρμογή Health.