Το iPad Pro του 2022 θα έχει πίσω γυαλί και όχι αλουμίνιο. Η Apple θα ήθελε ιδιαίτερα να κάνει αυτήν την αλλαγή για να προσφέρει υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Υπάρχει ήδη στο iPhone, και αυτό από το iPhone X. Στην ίδια ιδέα, η Apple σκοπεύει να προσφέρει το MagSafe, όπως συμβαίνει στο iPhone 12 στο πίσω μέρος .

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να αναρωτηθούμε αν η Apple έχει μια λύση για να επιταχύνει την ασύρματη φόρτιση. Είναι στα 15 W στην πίσω πλευρά του iPhone με το MagSafe . Το Bloomberg σημειώνει σχετικά ότι η Apple εξακολουθεί να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ασύρματο χαλί φόρτισης (στυλ AirPower) για τη φόρτιση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, ακριβώς όπως η ομάδα θέλει να προσφέρει πραγματικά ασύρματη φόρτιση σε ένα δωμάτιο. Αλλά αυτό το σύστημα δεν θα ήταν έτοιμο για αρκετά χρόνια τώρα.

Αυτό το 2022 iPad Pro θα έχει επίσης το δικαίωμα να αντιστρέψει την ασύρματη φόρτιση. Θα μπορούσαμε έτσι να βάλουμε τη θήκη AirPods στο πίσω μέρος του tablet έτσι ώστε να μπορεί να επαναφορτιστεί.

Όσο για το iPad 2021 mini, περιμένετε μικρότερα στεφάνια γύρω από την οθόνη και αφαίρεση του κουμπιού της αρχικής οθόνης. Αυτό το tablet θα ακολουθούσε παρόμοια προσέγγιση με άλλα υπάρχοντα iPad.