Τα ψεύτικα AirPods φαίνεται να πωλούνται καλά, στο βαθμό που αντιπροσωπεύουν ένα έλλειμμα περίπου 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Apple σύμφωνα με την The Information . Ο ιστότοπος βασίζεται σε κατασχέσεις των τελωνείων των ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2020.

Τα αμερικανικά τελωνεία έχουν κατασχέσει 360.000 πλαστά ασύρματα ακουστικά από τον Οκτώβριο του 2020, αξίας 62,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Συγκριτικά, ήταν 3,3 εκατομμύρια δολάρια το 2019. Το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ υπολόγισε το 2016 ότι η συνολική συνολική αξία των κατασχεθέντων παραποιημένων προϊόντων αντιπροσωπεύει μόνο το 2,5% της παγκόσμιας φυσικής παραποίησης.

Η συντριπτική πλειονότητα (80%) των κατασχεθέντων πλαστών προϊόντων προέρχεται από την ηπειρωτική Κίνα ή το Χονγκ Κονγκ. Αν και δεν είναι γνωστό ακριβώς πόσα από τα πλαστά ακουστικά που κατασχέθηκαν ήταν ψεύτικα AirPods, το τελωνείο των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι κατασχέσεις έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς προϊόντα όπως τα ακουστικά της Apple έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έλλειμμα 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων AirPods προορίζεται μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρκεί να πούμε ότι το ποσό πρέπει να είναι κολοσσιαίο σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι πληροφορίες προσθέτουν ότι έχει εξετάσει κάποια ψεύτικα AirPods Pro στο Χονγκ Κονγκ και ορισμένα μοντέλα έχουν πραγματικά σειριακούς αριθμούς από την Apple. Τα ψεύτικα ακουστικά μοιάζουν πολύ με τα πραγματικά, με ακόμη και την ενεργή μείωση θορύβου που είναι διαθέσιμη. Ο μόνος τρόπος για να ελέγξετε αν ήταν αληθινά ή ψεύτικα AirPods ήταν να ρίξετε μια ματιά στον αριθμό υλικολογισμικού.