Τρίτη δημόσια beta των iOS 15 και iPadOS 15

Αρκετές νέες δυνατότητες θα βρεθούν με αυτήν τη νέα έκδοση beta του iOS 15. Η Apple έχει αναθεωρήσει το Safari σε σύγκριση με τα πρώτα betas, αλλάζοντας τη θέση της γραμμής URL που εμφανίζεται τώρα πάνω από το πληκτρολόγιο. Επίσης, είναι δυνατό να κρατήσετε το δάχτυλό σας σε μια καρτέλα για να έχετε την επιλογή να ανανεώσετε τη σελίδα. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις της λειτουργίας εστίασης εξελίσσονται, χρησιμοποιώντας τη Siri χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, το κουμπί Επαναφορά στην εφαρμογή Ρυθμίσεις ονομάζεται τώρα "Μεταφορά ή επαναφορά iPhone" και άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει διαμορφωθεί για λήψη δημόσιων beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την τρίτη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.

Εάν όχι και θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για λήψη του προφίλ και, στη συνέχεια, αλλάξτε το iPhone ή το iPad σας στο δημόσιο κανάλι beta. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να ανακτήσετε την έκδοση beta του iOS 15.

MacOS Monterey Third Public Beta

Από την πλευρά του Mac, η Apple διαθέτει την τρίτη δημόσια έκδοση beta του macOS Monterey. Όπως το iOS 15, αυτό είναι τεχνικά το δεύτερο, αλλά η Apple επιλέγει να το ονομάσει ως το τρίτο. Έρχεται δύο ημέρες μετά τη μία για τους προγραμματιστές.

Εάν το Mac σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσια betas, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να πάρετε τη νέα έκδοση beta του macOS Monterey.