Αν και οι βελτιώσεις σταθερότητας με το Unc0ver 6.2.0 μπορεί να ανακοινωθούν ως σημαντικές, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Μπορείτε επομένως να ενημερώσετε, χωρίς να γνωρίζετε πραγματικά τι αλλάζει σε καθημερινή βάση.

Εάν έχετε ήδη σπάσει με jailbreak τη συσκευή σας, διαγράψτε την εφαρμογή του Unc0ver στο iPhone σας, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του Unc0ver 6.2.0 από το unc0ver.dev και επαναλάβετε τη διαδικασία jailbreak όπως θα κάνατε την πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα tweaks  σας αφού θα παραμείνουν παρόντα μετά την επανεκκίνηση. 

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν έχετε σπάσει το iPhone σας και ενδιαφέρεστε να το κάνετε, τότε πρέπει να κατεβάσετε το Unc0ver και να το εγκαταστήσετε με AltStore ή με άλλο τρόπο (Xcode + iOS App Signer ή Cydia Impactor εάν έχετε προγραμματιστή λογαριασμού της Apple) .

Το Unc0ver 6.2.0 προσφέρει το jailbreak του iOS 11 έως το iOS 14.3. Υποστηρίζει όλες τις συσκευές, ακόμη και iPhone 12, iPhone 12 Pro mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Και για όσους αναρωτιούνται... όχι, δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο iOS 14.3 αν θέλετε, επειδή η Apple δεν υπογράφει πλέον το υλικολογισμικό της . Το Jailbreaking είναι δυνατό μόνο για όσους δεν έχουν ενημερώσει τη συσκευή τους.