Παιδική πορνογραφία: Η Apple αναλύει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του iCloud από το 2019

0


Η Apple μας λέει ότι σαρώνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iCloud και ακριβέστερα συνημμένα για τον εντοπισμό περιεχομένου που σχετίζεται με παιδική πορνογραφία, και αυτό από το 2019. Αυτή η δήλωση, που έγινε στο 9to5Mac , έρχεται πριν από την εφαρμογή του ίδιου συστήματος για τις φωτογραφίες στο iCloud . Αυτό θα ισχύει για το iOS 15, πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ICloud δεν είναι κρυπτογραφημένα, διευκολύνοντας την Apple να εντοπίσει κάθε είδους περιεχόμενο που σχετίζεται με παιδική πορνογραφία. Η εταιρεία αναφέρει ότι η ανάλυσή της καλύπτει τόσο τα μηνύματα που αποστέλλονται όσο και τα μηνύματα που λαμβάνονται. Προσθέτει ότι κάνει περιορισμένη ανάλυση και «άλλων δεδομένων», αλλά δεν μας λέει ποια. Αλλά διασφαλίζει ότι δεν αναλύει φωτογραφίες iCloud (προς το παρόν) ή αντίγραφα ασφαλείας iCloud.

Το σύστημα ανίχνευσης παιδικής πορνογραφίας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud είναι ισοδύναμο με αυτό που θα υπάρχει στο iOS 15 για τις φωτογραφίες. Η Apple χρησιμοποιεί το hash κάθε κομματιού περιεχομένου και το συγκρίνει με μια βάση δεδομένων που προσδιορίζει την παιδική πορνογραφία. Εάν υπάρχει περιεχόμενο που ταιριάζει, τότε η Apple λαμβάνει μέτρα για να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές και να αναφέρει τον χρήστη.

Η Apple δεν είναι η μόνη ομάδα που αναλύει τους διακομιστές της για τον εντοπισμό αυτού του τύπου περιεχομένου. Η Google και η Microsoft το κάνουν εδώ και χρόνια με τις φωτογραφίες. Αλλά στην περίπτωση του iOS 15, υπάρχει μια διαμάχη επειδή η ανάλυση θα γίνει απευθείας στο iPhone των χρηστών. Μερικοί άνθρωποι μιλούν για μια πίσω πόρτα και πιστεύουν ότι η Apple μπορεί να ανιχνεύσει και άλλο περιεχόμενο στο μέλλον...με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !