Ένα iPhone X πέφτει από ένα αεροπλάνο ... και επιβιώνει χωρίς γρατζουνιές χάρη στη θήκη του

0


Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για iphone που πέφτουν από διάφορα ύψη και επιβιώνουν αλλά η τελευταία είναι εκτός πραγματικότητας θα λέγαμε. O πιλότος ενός Diamond D40 (βλέπε φωτογραφία ) μας αφηγείται ότι έριξε το iPhone X από το αεροπλάνο ενώ το D40 του ήταν σε υψόμετρο πάνω από 3000 μέτρα, καθ 'οδόν προς την Ατλάντα. Για λίγα δευτερόλεπτα, το iPhone X βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα από τα μικρά ανοιχτά παράθυρα του πιλοτηρίου και απορροφήθηκε κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Πιστεύοντας ότι το iPhone X του χάθηκε για πάντα, ο πιλότος πήγε αμέσως σε ένα κατάστημα για να ανανεώσει τη συσκευή του. Με έκπληξη, ο πωλητής ξεκίνησε τη λειτουργία Find My iPhone και στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι το iPhone X που  έπεσε από το αεροπλάνο ... εξακολουθούσε να εκπέμπει και ως εκ τούτου παρέμεινε εντοπίσιμο. Μετά από αρκετές ώρες έρευνας, το iPhone X βρέθηκε τελικά στη μέση ενός χωραφιού σόγιας… σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας και χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά! Ωστόσο, μια σημαντική διευκρίνιση για το εν λόγω iPhone που προστατεύτηκε από μια θήκη μάρκας Otterbox,  που προορίζονταν να προστατεύσει το iPhone από τα χτυπήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !