Η Apple ανακοινώνει τη δημιουργία προγράμματος επισκευής για τα iPhone 12 και 12 Pro σχετικά με προβλήματα του ήχου. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, «ένας πολύ περιορισμένος αριθμός» των τελευταίων smartphone μέχρι σήμερα έχουν πρόβλημα ήχου.

Δείτε τι ανακοινώνει η Apple:

Η Apple διαπίστωσε ότι ένας πολύ περιορισμένος αριθμός iPhone 12s και iPhone 12s Pros είναι πιθανό να έχουν προβλήματα ήχου λόγω πιθανής βλάβης ενός εξαρτήματος στη μονάδα του δέκτη. Οι πληγείσες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021.

Εάν ο δέκτης του iPhone 12 ή του iPhone 12 Pro δεν εκπέμπει ήχο όταν πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε κλήσεις, η συσκευή σας ενδέχεται να είναι κατάλληλη για αυτό το πρόγραμμα.

Είναι πράγματι μόνο το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro οι συσκευές που επηρεάζονται από αυτήν την ανησυχία. Η Apple διευκρινίζει ότι το iPhone 12 mini και το iPhone 12 Pro Max δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος επισκευής του.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ήχου με το iPhone 12 ή 12 Pro, κλείστε ραντεβού για να κλείσετε μια συνεδρία στο Apple Store, μεταβείτε σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple.

Το iPhone σας θα εξεταστεί πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση για να επαληθεύσει ότι είναι κατάλληλο για αυτό το πρόγραμμα. Επίσης, εάν το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro έχει υποστεί ζημιά που θέτει σε κίνδυνο την επισκευή, όπως σπασμένη οθόνη, αυτά θα πρέπει πρώτα να επισκευαστούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρεωθείτε για αυτόν τον τύπο της πρόσθετης επισκευής.

Και τελευταία ακρίβεια που είναι σημαντική: η επισκευή του iPhone 12 ή 12 Pro είναι δωρεάν αν  αποδειχθεί πως έχει προβλήματα ήχου.