Οι καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά για jailbreak στο iOS 14

0


Μπορεί να έχετε ήδη κάνει jailbroken το iPhone ή το iPad σας με ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα jailbreak εργαλεία όπως το unc0ver, checkra1n, Taurine, κλπ. Αναμφίβολα, έχετε εγκαταστήσει πολλές χρήσιμες τροποποιήσεις jailbreak και repos στο jailbroken iPhone ή iPad σας. Τι γίνεται αν το νέο σας jailbreak διακόπτεται ή πρέπει να μεταβείτε σε άλλο jailbreak; Όλοι γνωρίζετε ότι πρέπει να ξαναχτίσετε τις ρυθμίσεις σας από την αρχή εγκαθιστώντας ξανά όλα τα repos/πηγές , τις τροποποιήσεις jailbreak, τις εφαρμογές και τα θέματα. Έτσι, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τις καλύτερες ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/αποκατάστασης jailbreak για το iOS 14 πριν μεταβείτε σε άλλο jailbreak ή χάσετε το jailbreak για οποιονδήποτε λόγο.

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας /επαναφορά jailbreak για i OS 14

  1. Batchomatic
  2. IAmLazy
  3. iAmSpeed
  4. DebHoarder

Πληρωμένα αντίγραφα ασφαλείας /επαναφορά τροποποιήσεων jailbreak για i OS 14

  1. BackupAZ 4 (iOS 13 - 14) - 2,99 $

Οι καλύτερες ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/επαναφοράς jailbreak για iOS 14

Batchomatic

batchomatic iOS 14

Το Batchomatic είναι ένα από τα καλύτερα αντίγραφα ασφαλείας και αποκαθιστά τις τροποποιήσεις jailbreak για το iOS, το οποίο μπορεί να εγκαταστήσει κατά παρτίδα όλα τα jailbreak tweaks και repos/πηγές, αποθηκεύοντας αρχεία .deb σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης, προτιμήσεις προσαρμογής και αρχεία κεντρικού υπολογιστή. Κυρίως, το tweak είναι ενσωματωμένο με διαχειριστές πακέτων όπως ο Cydia, το Sileo και πολλά άλλα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Batchomatic tweak για να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις τροποποιήσεις και πηγές jailbreak στο iOS 14.

IAmLazy

Τσίμπημα IamLazy jailbreak

Το IAmLazy είναι ένα εφεδρικό tweak χωρίς σύνδεση από τον προγραμματιστή iOS Lightmann . Έτσι, το IAmlazy σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας εκτός σύνδεσης. Είναι αξιοσημείωτο ότι το tweak σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας με δύο τρόπους: Όλες οι τροποποιήσεις χρήστη (Standard Backup - φιλτράρει τα πακέτα bootstrap) και όλα τα πακέτα (Unfiltered Backup -  και περιλαμβάνει πακέτα bootstrap). Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή Standard backup, μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ jailbreaks με διαφορετικά bootstraps όπως το Unc0ver και το Taurine.

Το IAmLazy υποστηρίζει jailbroken συσκευές iOS 13 και iOS 14 και είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή.

iAmSpeed

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά τροποποιήσεων στο Διαδίκτυο

Το IAmSpeed ​​είναι ένα άλλο tweak που κυκλοφόρησε από τον προγραμματιστή που δημιούργησε το IAmLazy: Lightmann . Η ιδιαιτερότητα αυτού είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις τροποποιήσεις σας στο διαδίκτυο. Όπως και το IAmLazy tweak, το tweak σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με δύο τρόπους: Όλες οι ρυθμίσεις του χρήστη (Standard Backup - φιλτράρει τα πακέτα bootstrap) και Όλα τα πακέτα (Unfiltered Backup - περιλαμβάνει πακέτα bootstrap). Έτσι, σας επιτρέπει να μετακινείστε μεταξύ jailbreaks με διαφορετικά bootstraps όπως το Unc0ver και το Taurine μέσω του Standard Backup.

Το IAmSpeed ​​υποστηρίζει jailbroken συσκευές iOS 13 και iOS 14 και είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή.

DebHoarder

DebHoarder για iOS 14

Το DebHoarder δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου deb για Cydia, Zebra και Installer όταν το εγκαταστήσετε. Οι χρήστες με Jailbreak χρησιμοποιούν εφαρμογές διαχείρισης πακέτων όπως το Cydia, το Zebra και το Installer για να εγκαταστήσουν διάφορες εφαρμογές jailbreak. Εάν οι εφαρμογές jailbreak διαγραφούν από το συγκεκριμένο αποθετήριο, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε τις εφαρμογές jailbreak. Έτσι, το tweak DebHoarder είναι χρήσιμο. Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας/αποθηκεύει αυτόματα το αρχείο deb όταν εγκαθιστάτε μια εφαρμογή jailbreak.

Εφόσον έχετε ένα αρχείο deb, θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή jailbreak ακόμη και αν διαγραφεί από το αποθετήριο. Είναι εύκολο επειδή το DebHoarder το κάνει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε χειροκίνητα.

Το DebHoarder είναι συμβατό με Cydia, Zebra και Installer και τα αρχεία deb αποθηκεύονται αυτόματα στη συσκευή σας. Πρέπει να έχετε το Filza File Manager να δείτε και να εγκαταστήσετε όλα τα αποθηκευμένα αρχεία deb. Μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να εγκαθιστάτε αρχεία deb deb iOS 14 με το Filza .

Τα αποθηκευμένα αρχεία αποθηκεύονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά μέσω του Filza.

Cydia: / var / mobile / Downloads / DebHoarder / Cydia /

Zebra: / var / mobile / Downloads / DebHoarder / Zebra /

Εγκατάσταση: / var / mobile / Downloads / DebHoarder / Install /

Λήψη από το repo του Udevsharold: DebHoarder (δωρεάν)

BackupAZ 4 (iOS 13 - 14)

BackupAZ 4 iOS 14

Το BackupAZ 4 είναι ένα πλήρες και σύγχρονο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από το iOS 1developer SynnyG και δεν είναι απλώς ένα άλλο εφεδρικό εργαλείο. και είναι ένα εφεδρικό εργαλείο που υποστηρίζει τροποποιήσεις jailbreak, πηγές και κάνει περισσότερα. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει όλα τα δεδομένα, όπως π.χ.

  • Εγκατεστημένα πακέτα Cydia / Sileo / Zebra / Installer
  • Deb των εγκατεστημένων τροποποιήσεών σας
  • Πηγές Cydia
  • Πηγές Sileo
  • Πηγές Ζέβρας
  • Προτιμήσεις εγκαταστάτη
  • Προτιμήσεις τροποποιήσεων και εφαρμογών Apple
  • Λογαριασμοί
  • Εκδηλώσεις ημερολογίου
  • Ιστορικό κλήσεων
  • Βιβλίο διευθύνσεων
  • Στοιχεία υγείας
  • βιβλιοθήκη iBooks
  • Μηνύματα
  • Μηνύματα και iMessages
  • Σημειώσεις
  • Φωτογραφίες και βίντεο
  • Σελιδοδείκτες Safari
  • Ρυθμίσεις SpringBoard
  • Φωνητικά υπομνήματα
  • Τηλεφωνητές

Το BackupAZ 4 υποστηρίζει jailbroken συσκευές iOS 13 και iOS 14.

Λήψη από το Packix Repo: BackupAZ 4 (iOS 13 - 14) - (2,99 $)



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !