Πώς να προσθέσετε οποιοδήποτε τραγούδι της Apple Music στις αναμνήσεις φωτογραφιών

0


Με το iOS 15, η Apple έφερε μια σημαντική ενημέρωση στη λειτουργία Memories της εφαρμογής Φωτογραφίες. Τώρα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν οποιοδήποτε τραγούδι της επιλογής τους από τη Apple Music ή τη βιβλιοθήκη τραγουδιών τους στις Αναμνήσεις της εφαρμογής Φωτογραφιών τους.

Η προσθήκη του αγαπημένου σας τραγουδιού σε μια Μνήμη είναι πολύ εύκολη και απαιτεί μερικά απλά βήματα για να το ολοκληρώσετε. Μόλις προσθέσετε ένα τραγούδι Apple Music της επιλογής σας σε μια μνήμη φωτογραφιών, μπορείτε να το αποθηκεύσετε και να το μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Προσθέστε οποιοδήποτε τραγούδι της Apple Music στη μνήμη φωτογραφιών

Η προσθήκη ενός τραγουδιού της Apple Music στη Μνήμη της εφαρμογής Φωτογραφίες είναι απλή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε ένα τραγούδι.

Σημείωση: Απαιτείται συνδρομή Apple Music για την προσθήκη τραγουδιών από την υπηρεσία ροής.

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και μεταβείτε στην καρτέλα Για εσάς.

Βήμα 2. Μετακινηθείτε με κύλιση στις Αναμνήσεις και ανοίξτε τη Μνήμη στην οποία θέλετε να προσθέσετε τραγούδι.

Βήμα 3. Μόλις αρχίσει να παίζει η μνήμη, πατήστε στην οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Μουσική που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 4. Τώρα πατήστε ξανά στο εικονίδιο Μουσική από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Το κουμπί βρίσκεται δίπλα στο κουμπί Φίλτρα.

Βήμα 5. Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί αναζήτησης με το εικονίδιο μεγεθυντικού φακού.

Βήμα 6. Τέλος επιλέξτε ένα τραγούδι από τη μουσική βιβλιοθήκη σας ή πατήστε το κουμπί αναζήτησης για να το αναζητήσετε στο Apple Music.

Mε αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να προσθέσετε οποιοδήποτε τραγούδι της Apple Music σε μια μνήμη εφαρμογής φωτογραφιών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !