Πως θα δημιουργήσετε μια συντόμευση Siri για εξαγωγή νερού για να αφαιρέσετε το νερό από τα ηχεία του iPhone

0


Μια έξυπνη νέα συντόμευση της Siri Called Water Eject Shortcut διευκολύνει τους χρήστες των iPhone να βγάλουν το νερό από τα ηχεία της συσκευής τους. Αυτή η συντόμευση φέρνει τη λειτουργία Apple Eject εμπνευσμένη από το Apple Watch στο iPhone.

Τα πιο πρόσφατα iPhone είναι όλα αδιάβροχα και διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε το iPhone σας κάτω από το νερό κατά τη διάρκεια ενός χαλαρού μπάνιου ή να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ντους. Όλα τα iPhone που κυκλοφόρησαν μετά το iPhone 7 είναι ανθεκτικά στο νερό, ενώ μερικά από τα νεότερα όπως το iPhone 11 μπορούν να μείνουν κάτω από το νερό έως και 2 μέτρα για 30 λεπτά.

Ενώ το iPhone λειτουργεί εντελώς καλά μετά από υποβρύχιο, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τα ηχεία, καθώς ακούγονται λίγο πνιγμένα, καθώς το νερό μπαίνει μέσα στη σχάρα των ηχείων. Το νερό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να καθαρίσει. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια πολύ χρήσιμη συντόμευση εξαγωγής νερού Siri που μπορεί να βοηθήσει.

Μια έξυπνη συντόμευση με τη Siri επιλύει αυτό το ζήτημα εκτοξεύοντας το νερό από τις σχάρες των ηχείων. Η συντόμευση Water Eject Siri παίζει έναν ήχο υψηλής συχνότητας που αναγκάζει το νερό να βγει από τη σχάρα των ηχείων σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτή η συντόμευση λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η λειτουργία εξαγωγής νερού που βρίσκεται στο Apple Watch, η οποία επίσης εκτοξεύει νερό παίζοντας έναν ήχο στα ηχεία.

Όταν εκτελείτε τη συντόμευση Water Eject, μπορείτε πραγματικά να δείτε το νερό να βγαίνει από τις σχάρες των ηχείων και έτσι γνωρίζετε ότι αυτή η συντόμευση λειτουργεί πραγματικά.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση εξαγωγής νερού, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας προσφέρει αντοχή στο νερό. Δεν προσφέρουν όλα τα iPhone χαρακτηριστικά αντοχής στο νερό που μπορούν να τα βυθίσουν στο νερό και να προκαλέσουν μόνιμη ζημιά στη συσκευή.

Εδώ είναι οι συσκευές που είναι ανθεκτικές στο νερό:

  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone SE 2020
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7

Λήψη συντόμευσης Siri Water Eject

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τη συντόμευση στη συσκευή σας iOS μεταβαίνοντας σε αυτόν τον σύνδεσμο . Μόλις προστεθεί η συντόμευση στη συσκευή σας, απλώς εκτελέστε την πατώντας στο πλακίδιο της.

Αφού την εκτελέσετε, πατήστε "Έναρξη εκτόξευσης νερού" και θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τη Siri να εκτελέσει αυτήν τη συντόμευση λέγοντας "Hey Siri, Run Water Eject Shortcut".

Η εγκατάσταση της συντόμευσης Water Eject Siri στη συσκευή σας μπορεί να είναι χρήσιμη σε διάφορες καταστάσεις, γι 'αυτό σας συνιστούμε να τη διατηρείτε στην εφαρμογή Συντομεύσεις της συσκευής σας, ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτήν όποτε τη χρειάζεστε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !