Η Samsung επιβεβαίωσε την απουσία υποστήριξης iOS για το Galaxy Watch 4. Η εταιρία κατέστησε σαφές ότι δεν σκοπεύει να υποστηρίξει iPhone στο μέλλον. Αυτή η επιλογή μπορεί να αποτελεί έκπληξη, γνωρίζοντας ότι τα προηγούμενα συνδεδεμένα ρολόγια της εταιρείας προσέφεραν υποστήριξη τόσο για Android όσο και για iOS.

Το Galaxy Watch 4, το οποίο ανακοινώθηκε στο συνέδριο Unpacked χθες, τρέχει το Wear OS 3.0. Αυτό είναι το "νέο" λειτουργικό σύστημα από την Google και τη Samsung μετά από συνεργασία μεταξύ των δύο. Στη συνέχεια, μπορούμε να αναρωτηθούμε αν η έλλειψη υποστήριξης iOS είναι συγκεκριμένη για τη Samsung ή αν άλλα συνδεδεμένα ρολόγια θα έχουν την ίδια τύχη.

Μπορούμε να φανταστούμε ότι οι περισσότεροι χρήστες με iPhone που θέλουν συνδεδεμένο ρολόι θα στραφούν στο Apple Watch και όχι σε μοντέλο της Samsung ή άλλης μάρκας. Αλλά μερικοί άνθρωποι μπορεί να προτιμούν την προσφορά μοντέλων με Wear OS ή Tizen και όχι watchOS. Το Galaxy Watch 4, που ξεκινά από 159 ευρώ και έρχεται να ανταγωνιστεί το Apple Watch με πολλές δυνατότητες ( και θα το βρείτε εδώ ), θα μπορούσε επομένως να προσελκύσει χρήστες iPhone.