Δείτε αθόρυβα ποιος άγγιξε το τηλέφωνο σας με το WTMP για iPhone ..( οχι jailbreak)

0


Όλοι έχουν την τάση να βρίσκουν έναν τρόπο προστασίας της ιδιωτικής τους ζωής από τους άλλους. Έτσι, η προστασία του iPhone σας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να αποφύγετε την περιττή πρόσβαση. Ωστόσο, μπορεί να προστατευθεί χρησιμοποιώντας ένα κωδικό πρόσβασης ή τον βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας, όπως Face ID ή Touch ID.Εάν κάποιος όμως γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας και προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο iPhone χωρίς τη γνώση σας, πώς ξέρετε ποιος είναι;

Σήμερα σας παρουσιάζω μια άλλη εφαρμογή για iPhone που πρέπει να κατεβάσετε και ονομάζεται Who Touched My Phone (WTMP ) . Είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μάθετε εάν κάποιος προσπαθεί να ξεκλειδώσει το iPhone σας. Μόλις ορίσετε την εφαρμογή Who Touched My Phone App (WTMP) και κλειδώσετε τη συσκευή σας, θα τραβήξετε αόρατα μια φωτογραφία του ατόμου που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το iPhone σας και θα το προσθέσει στην αναφορά.

Η εφαρμογή WTMP δεν είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να λάβετε περιορισμένο αριθμό αναφορών με τη δωρεάν έκδοση. Μπορείτε να την λάβετε απεριόριστα χωρίς διαφημίσεις για 2,99 $ το μήνα εάν λάβετε την έκδοση Pro.

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Who Touched My Phone ;

  • Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή WTMP
  • Στη συνέχεια, εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης 4 ψηφίων και πατήστε Ορισμός κωδικού πρόσβασης
Ποιος άγγιξε την εφαρμογή του τηλεφώνου μου - Ορίστε κωδικό πρόσβασης
  • Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο και ζητά, η εφαρμογή την άδεια  πού χρειάζεται για την πρόσβαση στην Κάμερα σας. Πατήστε OK .
  • Πατήστε το εικονίδιο λειτουργίας πράσινου χρώματος στο κάτω μέρος της εφαρμογής.
  • Μόλις ενεργοποιηθεί, κλειδώστε το iPhone χωρίς να κλείσετε την εφαρμογή WTMP.
Ποιος άγγιξε την εφαρμογή του τηλεφώνου μου - Ενεργοποίηση εφαρμογής

Αυτό είναι....

Αν το άτομο που γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης ή όχι, η αν πρόκειται για αποτυχημένη προσπάθεια ξεκλειδώματος ή το ξεκλειδώνει, εξακολουθείτε να λαμβάνετε μια αναφορά. Για παράδειγμα, μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας. Αφού επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, θα δείτε ότι έχει καταγράψει και αποθηκεύσει την εικόνα στην καρτέλα αναφορές.

Είναι σημαντικό ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με iPhone ή iPod Touch με iOS 14.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή Who Touched My Phone (WTMP) από το AppStore


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !