Η Apple διαθέτει απόψε την όγδοη δημόσια beta έκδοση του iOS 15. Έρχεται λίγες ώρες μετά την ίδια έκδοση για προγραμματιστές . Οι αλλαγές μεταξύ των δύο είναι οι ίδιες. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε τη διαθεσιμότητα της όγδοης δημόσιας έκδοσης beta για το tvOS 15 στο Apple TV και το watchOS 8 στο Apple Watch.

Δεν πρέπει να αναζητάμε για κάποια ιδιαίτερη καινοτομία με αυτή τη νέα έκδοση beta του iOS 15 αφού πράγματι, δεν υπάρχει. Βρισκόμαστε τώρα στο τελικό στάδιο όπου η Apple τροποποιεί το λειτουργικό της σύστημα για κινητά πριν κυκλοφορήσει την τελική έκδοση στο κοινό. Αυτή η έκδοση θα πρέπει (κανονικά) να δει το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο. Επισήμως, η Apple μιλά για διαθεσιμότητα το φθινόπωρο, χωρίς να είναι πιο συγκεκριμένη.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για να λαμβάνει δημόσια beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της όγδοης δημόσιας έκδοσης του iOS 15.

Εάν όχι και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στη beta.apple.com , συνδεθείτε με το Apple ID σας και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. Η διαδικασία είναι να κατεβάσετε ένα προφίλ στο iPhone ή το iPad σας για να αλλάξετε τη συσκευή σας στο κανάλι beta.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την έκτη δημόσια beta έκδοση του macOS Monterey. Έρχεται 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές .