Η Apple προειδοποιεί για τις δονήσεις από κινητήρες μοτοσικλετών που μπορούν να βλάψουν την κάμερα του iPhone σας

0

Σε ένα νέο
έγγραφο υποστήριξης , η Apple προειδοποίησε τους χρήστες των iPhone ότι οι κραδασμοί από κινητήρες μοτοσικλετών μπορεί και να βλάψει τις κάμερες στις συσκευές τους.

Η έκθεση του iPhone σας σε δονήσεις υψηλής συχνότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να βλάψει οριστικά τους αισθητήρες της κάμερας. Η Apple σημειώνει ότι το σύστημα OIS και τα κλειστά συστήματα AF στους αισθητήρες κάμερας του iPhone έχουν σχεδιαστεί για ανθεκτικότητα. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη άμεση έκθεση σε κραδασμούς μεγάλου πλάτους μπορεί να βλάψει ή να υποβαθμίσει την απόδοσή τους και να επηρεάσει τη συνολική ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο.

Οι κινητήρες μοτοσικλετών υψηλής ισχύος ή μεγάλης έντασης δημιουργούν έντονους κραδασμούς μεγάλου πλάτους, οι οποίοι μεταδίδονται μέσω του πλαισίου και του τιμονιού. Δεν συνιστάται η τοποθέτηση του iPhone σας σε μοτοσικλέτες με κινητήρες υψηλής ισχύος ή μεγάλου όγκου λόγω του εύρους των κραδασμών σε ορισμένες περιοχές συχνοτήτων που δημιουργούν. Η τοποθέτηση του iPhone σας σε οχήματα με μικρούς όγκους ή ηλεκτρικούς κινητήρες, όπως μοτοποδήλατα και σκούτερ, μπορεί να οδηγήσει σε συγκριτικά χαμηλότερους κραδασμούς, αλλά αν το κάνετε, συνιστάται μια βάση απόσβεσης κραδασμών για να μειώσετε τον κίνδυνο ζημιάς στο iPhone σας και στα συστήματα OIS και AF. Συνιστάται επίσης να αποφεύγετε την τακτική χρήση για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα για να μειώσετε περαιτέρω τον κίνδυνο βλάβης.

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone είναι απίθανο να επηρεαστούν από αυτό το ζήτημα. Ακόμα, αν έχετε την τάση να οδηγείτε τακτικά και να τοποθετείτε το iPhone σας στη λαβή του ποδηλάτου για σκοπούς πλοήγησης, ίσως θελήσετε να αλλάξετε τη θέση του ή να χρησιμοποιήσετε μια βάση τηλεφώνου που μπορεί να μειώσει τους κραδασμούς.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !