Μετά από μια δοκιμή τον Ιούλιο
, η Apple Plans προσφέρει τους νέους χάρτες και για την Ιταλία. Αυτοί οι χάρτες είναι πιο λεπτομερείς από αυτούς που είναι διαθέσιμοι μέχρι τώρα.

Η ενημέρωση του χάρτη είναι μια ευκαιρία να έχετε μια σειρά από δυνατότητες για τους Χάρτες της Apple που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες στην περιοχή, όπως το Look Around, καθοδήγηση λωρίδας κυκλοφορίας, δεδομένα κάμερας ταχύτητας, τρισδιάστατα κτίρια, φυσική καθοδήγηση της γλώσσας της Siri και βελτιωμένη πλοήγηση. Η ενημέρωση προσθέτει επίσης πιο λεπτομερή οδική κάλυψη, καθώς και ταχύτερη και ακριβέστερη πλοήγηση.

"Οι Χάρτες της Apple είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε και να πλοηγηθείτε στον κόσμο, προστατεύοντας παράλληλα το απόρρητό σας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτήν την εμπειρία σε περισσότερους χρήστες με τη σημερινή διάθεση", δήλωσε ο αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue, στο MacStories . "Έχουμε αναδημιουργήσει τον χάρτη από την αρχή, με καλύτερη πλοήγηση, πιο πλούσιες λεπτομέρειες, πιο ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας και εξαιρετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει μόνο η Apple, όπως το Look Around, η φυσική καθοδήγηση της γλώσσας της Siri", κλπ. Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ για τους χρήστες στην Ιταλία να βρουν τα μέρη που αγαπούν και να φτάσουν εκεί που πηγαίνουν ακόμη πιο γρήγορα και πιο εύκολα » , πρόσθεσε.

Όλες αυτές οι αλλαγές είναι ωραίες, αλλά δυστυχώς πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει ακόμα τίποτα για τη Ελλάδα. Ωστόσο, σχεδόν όλοι οι γείτονές μας έχουν τις νέες κάρτες. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία τις πήραν τον Οκτώβριο του 2020 , η Ισπανία και η Πορτογαλία τον περασμένο Απρίλιο και τώρα η Ιταλία.