Οι καλύτερες εφαρμογές προσαρμογής ταπετσαρίας για το iOS 14 το 2021 (jailbreak)

0

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ταπετσαρία είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι χρήστες όταν ξυπνά η συσκευή τους και είναι κάτι πολύ προσωπικό για αυτούς. Δεδομένων αυτών των συνθηκών, ο καθένας θα ήθελε την καλύτερη εμπειρία ταπετσαρίας που μπορεί να αποκτήσει, και οι τροποποιήσεις του jailbreak ταπετσαρίας θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Λοιπόν, ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες προσαρμογές ταπετσαρίας
για το iOS 14 .

Αυτές οι προσαρμογές ταπετσαρίας για το iOS 14 χρησιμοποιούνται συχνά για να βελτιώσουν την αισθητική εμφάνιση ή τις επιλογές εξατομίκευσης στην αρχική οθόνη του iOS ή στην οθόνη κλειδώματος.

Δωρεάν προσαρμογές ταπετσαρίας iOS 14

  1. Eneko
  2. DoABarrelWall
  3. AutoWall
  4. Amelija
  5. Edictus
  6. SafariWallpaper
  7. iPhone 11 Pro Live Wallpapers

Προσαρμοσμένες τροποποιήσεις ταπετσαρίας iOS 14

  1. Eva – $1.49
  2. Vartaman – $1.99

Έτσι, χωρίς να σπαταλήσουμε περισσότερο από τον χρόνο σας, θα αναλύσουμε  αυτά.

Eneko - Δωρεάν

Eneko Tweak GIF

Ένα από τα καλύτερα tweak για να απολαύσετε μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη ταπετσαρίας σε jailbroken iPhone ή iPad με iOS ή iPadOS 14. Αντικαθιστά το τυπικό αρχείο εικόνας ταπετσαρίας με αρχείο βίντεο. Απλά, το Eneko tweak είναι μια κινούμενη προσαρμογή ταπετσαρίας που θα ζωντανέψει την αρχική οθόνη σας και την οθόνη κλειδώματος προσθέτοντας ταπετσαρίες βίντεο. Επιπλέον, το tweak επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν ταπετσαρίες βίντεο και στο Κέντρο Ελέγχου.

Παρ 'όλα αυτά, το tweak σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα βίντεο απο αυτά που έχετε εγγράψει, κατεβάσει και εισαγάγει προσωπικά στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας από το Διαδίκτυο ή από εφαρμογή τρίτου μέρους.

DoABarrelWall - Δωρεάν

Προεπισκόπηση DoABarrelWall Tweak

Το DoABarrelWall είναι ένα από τα άλλα καλύτερα tweak ταπετσαρίας για το iOS 14 για να απολαύσετε μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη ταπετσαρίας. Συνήθως, ορισμένοι χρήστες διατηρούν την ίδια ταπετσαρία στην οθόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποιοι όχι. Έτσι, αν και εσείς, αναζητάτε ποικιλία στην οθόνη της συσκευής σας, το tweak DoABarrelWall το κάνει γρήγορα.

Απλά, η προσαρμογή DoABarrelWall σάς επιτρέπει να επιλέξετε μερικές από τις αγαπημένες σας ταπετσαρίες. Στη συνέχεια, κάθε φορά που θέτετε τη συσκευή σας σε ύπνο ή ξύπνημα ή όταν κλείνετε μια εφαρμογή, το tweak ανακατεύει τις ταπετσαρίες σας και τις εμφανίζει τυχαία στην αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε να το διαμορφώσετε με προτιμήσεις προσαρμογής.

AutoWall - Δωρεάν

AutoWall Tweak

Ο προγραμματιστής του iOS, Julio Verne, ανέπτυξε το AutoWall tweak για το iOS 14 και σας επιτρέπει να έχετε χρονικά κεντρικές δυναμικές ταπετσαρίες στο iPhone ή το iPad σας. Με άλλα λόγια, το tweak AutoWall σάς επιτρέπει να αλλάζετε ταπετσαρίες προγραμματίζοντας την ταπετσαρία μέσω του επιλογέα ημερομηνίας της επιλογής σας από τις ρυθμίσεις tweak.

Λήψη: AutoWall (δωρεάν)

Repo: http://julioverne.github.io

Amelia - Δωρεάν

Amelia Tweak για iOS 14

Εάν έχετε εφαρμόσει μια όμορφη έγχρωμη ταπετσαρία στην αρχική οθόνη σας αλλά τα εικονίδια της εφαρμογής σε αυτήν φαίνεται να αποσπούν τα μάτια σας πολύ, ίσως το να δώσετε ένα ελαφρύ εφέ θολώματος μπορεί να είναι η λύση που ψάχνετε.

Το Amelija είναι ένα δωρεάν tweak που σας δίνει ένα προσαρμόσιμο εφέ θολώματος στην ταπετσαρία του iPhone ή του iPad σας. Έτσι, βοηθά στην εξισορρόπηση της υπερβολικής ισχύος των εικονιδίων εφαρμογών και αποτρέπει την ενόχληση στα μάτια σας όταν προσπαθείτε να εστιάσετε σε αυτά.

 Edictus - Δωρεάν

Tweak προκήρυξης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι χρήστες θα λατρέψουν τη διεπαφή της σκοτεινής λειτουργίας των iPhone και iPad μας. Επομένως, η Apple σχεδίασε ειδικά τις ταπετσαρίες του συστήματος της σε iOS και iPad ώστε να προσαρμόζεται στις ρυθμίσεις σκοτεινής λειτουργίας του συστήματος.

Αλλά αν θέλετε να κάνετε το ίδιο με τις ταπετσαρίες τρίτου μέρους, ένα jailbreak tweak που ονομάζεται Edictus σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις δυναμικές ταπετσαρίες σας με βάση τη ρύθμιση σκοτεινής λειτουργίας του συστήματός σας.

Σας επιτρέπει επίσης,

  • Δημιουργήστε δυναμικές ταπετσαρίες από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας
  • Δημιουργήστε ζωντανές ταπετσαρίες με βίντεο από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας
  • Τυχαίες εικόνες: Δημιουργήστε ταπετσαρίες χρησιμοποιώντας εικόνες που έχουν φορτωθεί από το Διαδίκτυο
  • Καρφίτσωμα εικόνας
  • Ορίστε ταπετσαρίες από τις ρυθμίσεις, ως απόθεμα ταπετσαρίας
  • Διαγραφή Ταπετσαριών από τις Ρυθμίσεις εντός εφαρμογής

Το Edictus είναι επίσης συμβατό με το iPad.

Λήψη: Edictus (δωρεάν)

Επανάληψη: https://repo.co.kr/

SafariWallpaper - Δωρεάν

SafariWallpaper Tweak

Το SafariWallpaper επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν λίγο το σαφάρι ορίζοντας μια ταπετσαρία, διαμορφώνοντας τους σελιδοδείκτες και σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε το iPhone σας πέρα ​​από τους περιορισμούς της Apple. Το tweak είναι συμβατό με συσκευές iOS 13 και iOS 14.

Λήψη: SafariWallpaper (δωρεάν)

Repo: https://repo.litten.love/

Ζωντανές ταπετσαρίες iPhone 11 Pro - Δωρεάν

Το iPhone 11 Pro Live Wallpapers είναι ένα νέο και δωρεάν πρόσθετο που μεταφέρει όλες τις ζωντανές ταπετσαρίες iPhone 11 Pro στο jailbroken iPhone σας όταν εκτελείτε iOS 13 ή 14.

Νέες ζωντανές ταπετσαρίες εμφανίζονται στην ενότητα ζωντανά στο παράθυρο Προτιμήσεις ταπετσαρίας στην εφαρμογή ρυθμίσεων και αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα χρώματα για να διαλέξετε. Επίσης, κάθε ταπετσαρία διαθέτει δύο δυναμικά σχέδια, όπως μια σκοτεινή λειτουργία ή μια ανοιχτή λειτουργία.

Λήψη: Ζωντανές ταπετσαρίες iPhone 11 Pro (δωρεάν)

Repo: https://skitty.xyz/repo

Eva - 1,49 $

Eva Tweak iOS 14

Το Eva είναι μια προσαρμογή ταπετσαρίας που σας επιτρέπει να έχετε ταπετσαρίες κύλισης και παράλλαξης στη συσκευή σας iOS και iPadOS με αποτελεσματικό τρόπο. Είναι συμβατό με iPhone και iPad που χρησιμοποιούν iOS 13 και iOS 15. Επιπλέον, ο προγραμματιστής δηλώνει ότι το tweak δεν θα προκαλέσει επιπλέον αποστράγγιση της μπαταρίας στη συσκευή σας.

Το Eva tweak σας επιτρέπει να,

  • Ορίστε μια ταπετσαρία κύλισης που προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει στον αριθμό των σελίδων που έχετε
  • Ορίστε ένα προσαρμοσμένο ποσό παράλλαξης (πολλαπλασιαστής κίνησης ταπετσαρίας) για να δημιουργήσετε εκπληκτικά εφέ ταπετσαρίας
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση συνεχούς κύλισης (απενεργοποίηση λήψης σελίδας)
  • Επιλέξτε μια τυχαία ταπετσαρία που ταιριάζει στον αριθμό των σελίδων που έχετε αυτόματα
  • Καθορίστε τον χρόνο αυτόματης ανανέωσης
  • Αποθηκεύστε τον τρέχοντα τοίχο ή ανανεώστε τον κατά παραγγελία
  • Αυτόματη αλλαγή Προσαρμοζόμενων ταπετσαριών μεταξύ σκοτεινής και φωτεινής λειτουργίας

Λήψη: Εύα (1,49 $)

Repo: https://repo.lauren.sh/

Vartaman - 1,99 $

Βαρταμάν τσίμπημα

Μπορεί να βαριέστε να κοιτάτε την ίδια ταπετσαρία όλη μέρα στο iPhone ή το iPad σας. Επομένως, το Vartaman είναι μια προσαρμογή ταπετσαρίας που σας παρέχει έναν τρόπο αλλαγής ταπετσαρίας της συσκευής σας σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και εναλλαγής ταπετσαρίας κατά παραγγελία μέσω του Activator.

Σας επιτρέπει επίσης,

  • Χρησιμοποιήστε το τοπικό άλμπουμ για να μετακινηθείτε στις ταπετσαρίες όπως το πρωί, το απόγευμα, το βράδυ και το νυχτερινό πρόγραμμα
  • Εφαρμόστε ένα εφέ θολώματος σε ταπετσαρίες
  • Λήψη των καλύτερων τυχαίων εικόνων από το Διαδίκτυο (σύμφωνα με τις λέξεις -κλειδιά που παρέχονται)
  • Προσαρμόστε το χρόνο για κάθε Πρόγραμμα μέσω ενός εύχρηστου επιλογέα χρόνου
  • Κάντε ποδήλατο ταπετσαρίες κάθε Χ ώρα ως μέρος του τυχαίου χρονοδιαγράμματος
  • Αλλαγή μεγέθους εικόνων ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης
  • Κι αλλα

Λήψη: Vartaman (1.99)

Repo: https://repo.packix.com




Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !