Οι εικόνες
αποκαλύπτουν ένα προστατευτικό κέλυφος για το iPad mini 6 και αυτό είναι μια ευκαιρία να «επιβεβαιώσετε» το νέο γενικό σχέδιο. Αλλά οι οπαδοί του "μικρού" tablet θα πρέπει να περιμένουν λίγο πριν το απολαύσουν. Η Apple δεν πρέπει να το παρουσιάσει πριν από τον επόμενο μήνα και όχι στην κεντρική παρουσίαση αύριο .

Οι εικόνες δείχνουν το iPad mini 6 με οθόνη που καταλαμβάνει μεγάλη επιφάνεια, επίπεδες άκρες, Touch ID στο κουμπί λειτουργίας και χωρίς κουμπί Home, όπως λένε οι φήμες . Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή που διαφοροποιεί τον σχεδιασμό του νέου iPad από αυτόν του iPad Air είναι η αλλαγή στα κουμπιά έντασης. Τώρα τοποθετούνται στο επάνω άκρο του tablet και όχι στο πλάι. 

Φαίνεται ότι αυτή η επιλογή για την αλλαγή της θέσης των κουμπιών έντασης σχετίζεται με το μολύβι Apple. Η δεύτερη εικόνα δείχνει ότι το Apple Pencil είναι προσαρτημένο στη δεξιά άκρη της συσκευής. Τα iPad Air και iPad Pro μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο τα κουμπιά έντασης όσο και ένα Apple Pencil μαγνητικά προσαρτημένο στη δεξιά άκρη της συσκευής, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει για τη νέα γενιά iPad mini λόγω του μειωμένου μεγέθους του.

Όσον αφορά το τεχνικό φύλλο, το iPad mini 6 θα έχει το τσιπ A14 (το ίδιο που υπάρχει στο iPhone 12), μια οθόνη 8,4 ιντσών, μια θύρα USB-C, ένα έξυπνο βύσμα και θα είναι διαθέσιμο σε 64 ή 256 GB. Οι τιμές θα είναι $ 399 και $ 549 για το μοντέλο Wi-Fi και $ 529 και $ 679 για το μοντέλο Wi-Fi + 4G. Το μάρκετινγκ θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.