Το tweak CydiaPlus είναι το απαραίτητο πρόσθετο του Cydia

0


Ο Cydia είναι ο θρυλικός Διαχειριστής Πακέτων για jailbroken συσκευές που επιτρέπουν στους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων, τροποποιήσεις και βιβλιοθήκες σε συσκευές της Apple. Όταν προσθέτετε πολλές πηγές, ίσως να παρατηρήσατε πραγματικά αργή ανανέωση όλων των αποθετηρίων. Το τσίμπημα CydiaPlus διορθώνει αυτό το ζήτημα κάνοντας το Cydia να λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα.

Τι είναι το CydiaPlus tweak;

Το CydiaPlus tweak είναι ένα εκπληκτικό πρόσθετο για την εφαρμογή του Cydia που επιταχύνει τη διαδικασία εγκατάστασης και ανανέωσης της πηγής. Το tweak δεν προσφέρει επιλογές διαμόρφωσης. Απλώς εγκαταστήστε το και εκτελέστε το Cydia. Το tweak λειτουργεί στο παρασκήνιο κάνοντας τη διαδικασία ανανέωσης όλων των εγκατεστημένων αποθετηρίων πολύ πιο γρήγορη.

Επιπλέον, το CydiaPlus τροποποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης στην επίσημη εφαρμογή Cydia. Τώρα, όταν θα εγκαταστήσετε ένα tweak από τo Cydia, η πρόοδος εγκατάστασης  είναι εκπληκτικά γρήγορη. Επίσης, όταν αφαιρείτε εγκατεστημένα πακέτα μπορείτε να αισθανθείτε ότι η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη.

Εάν διαπιστώσετε ότι ο Cydia Package Manager τρέχει αργά στη συσκευή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το δωρεάν tweak από το επίσημο αποθετήριο. 

Το tweak λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις Cydia που εκτελούνται σε iOS 5.1 έως iOS 13.5. 



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !