Υπάρχει ένα νέο με
το υλικολογισμικό 4A400 για τα AirPods Pro και AirPods Max Finder , δηλαδή την προσθήκη του δικτύου της Apple . Αυτή η δυνατότητα ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο με την ανακοίνωση του iOS 15 . Είναι πλέον πραγματικότητα, όπως δείχνει ο της ιστότοπος Apple .

Το δίκτυο εντοπισμού έρχεται στα AirPods

Με την ενημέρωση, τα AirPods Pro και AirPods Max μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο της Apple, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν την τοποθεσία σε περίπτωση απώλειας. Τα ακουστικά  θα επικοινωνούν με τις συσκευές Apple που περνούν κοντά τους για να μοιραστούν την τοποθεσία τους. Στη συνέχεια, τα προϊόντα της Apple θα στείλουν τις πληροφορίες μέσω Διαδικτύου, οι οποίες θα ειδοποιήσουν τον κάτοχο. 

Μέχρι τώρα, τα AirPods Pro και AirPods Max ήταν καταχωρημένα στην εφαρμογή Find My, αλλά έδειχναν την τελευταία γνωστή τοποθεσία μόνο εάν ήταν εκτός εύρους του Bluetooth. Με αυτήν την ενημέρωση, το δίκτυο Find My θα παρέχει μια κατά προσέγγιση τοποθεσία για να βοηθήσει τους χρήστες να πλησιάσουν την εύρεση ακουστικών ή ακουστικών μέσω της λειτουργίας "Play Sound" της "Lost Mode".

Η Apple εξακολουθεί να μην επιτρέπει την εξαναγκαστική εγκατάσταση μιας ενημέρωσης για τα AirPods. Πρέπει να ελέγχετε κατά καιρούς για να δείτε αν έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες, κατεβείτε και επιλέξτε το AirPods ή το AirPods Pro. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση εσωτερικού προγράμματος".