Ενημέρωση για διαφορετικά AirPods

Όπως συμβαίνει από την αρχή με τα διάφορα AirPods, η Apple δεν κοινοποιεί τη λίστα με τις αλλαγές και τις επιδιορθώσεις σφαλμάτων που υπάρχουν στο πρόγραμμα ενημέρωσης υλικολογισμικού. Ωστόσο, είναι καλό να σημειωθεί ότι η Apple προσέφερε πριν από μερικές εβδομάδες μια έκδοση beta για τους προγραμματιστές και για πρώτη φορά, υπάρχει η λίστα των αλλαγών. Συγκεκριμένα, αφορούσε τη λειτουργία Conversation Boost για το AirPods Pro. Το Conversation Boost είναι ένα χαρακτηριστικό που σχετίζεται με το iOS 15 και χρησιμοποιεί τα μικρόφωνα AirPods Pro για να εστιάσει στη φωνή του ατόμου που μιλά και έτσι να αυξήσει την ένταση της φωνής για να αποκρύψει τον θόρυβο γύρω του. Αυτό μπορεί να είναι βολικό για άτομα που βρίσκονται σε θορυβώδεις περιοχές όταν καλούν κάποιον. Δείτε λοιπόν αν η σημερινή ενημέρωση προσθέτει αυτό το στοιχείο.

Πέρα από την έλλειψη επικοινωνίας από την Apple για τις νέες ενημερώσεις, δεν υπάρχει τρόπος να επιβληθεί η λήψη του νέου υλικολογισμικού (αυτό γίνεται αυτόματα). Μπορείτε τουλάχιστον να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες, κατεβείτε και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση εσωτερικού προγράμματος".

Σημειώστε ότι η Apple προσφέρει επίσης μια ενημέρωση υλικολογισμικού για τα Beats Solo Pro, Powerbeats 4 και Powerbeats Pro.