Το InstaLauncher 2 iOS 14 σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές από οπουδήποτε

0


Η αρχική οθόνη του iPhone είναι απλή για πλοήγηση μεταξύ των εφαρμογών στο iOS, αλλά αν έχετε πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή που θέλετε κάθε φορά γρήγορα. Ωστόσο, η
Βιβλιοθήκη εφαρμογών είναι βολική σε τέτοιες περιπτώσεις και μπορεί να μην αρέσει στους χρήστες καθώς είναι λίγο δύσκολο να έχετε γρήγορη πρόσβαση και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να απενεργοποιήσετε τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iOS 14 . Επομένως, αυτοί είναι οι λόγοι που σας αναγκάζουν να χρησιμοποιήσετε την πληθώρα προκλήσεων με jailbreak σε εφαρμογών τρίτων. Είναι σημαντικό ότι μία από τις καλύτερες προσαρμογές με τις περισσότερες επιλογές είναι το InstaLauncher 2 iOS 14 του iOS developer jontelang που σας επιτρέπει να σύρετε από τις άκρες της συσκευής για να εμφανίσετε έναν εκκινητή εφαρμογών της επιλογής σας. Επίσης, είναι ένα πρόγραμμα εκκίνησης εφαρμογών σε όλο το σύστημα.

Το InstaLauncher 2 έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή ταυτόχρονα από οπουδήποτε στο iOS. Το tweak παρέχει μια ένδειξη που μπορεί να διαμορφωθεί. Σύροντας την οθόνη, οι jailbreakers μπορούν να ταξινομήσουν γρήγορα ολόκληρη τη βιβλιοθήκη εφαρμογών τους αλφαβητικά ή να ανοίξουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές σε ένα δευτερόλεπτο.

Τα παραπάνω παραδείγματα στιγμιότυπου οθόνης δείχνουν πώς εμφανίζεται στην οθόνη.

Θα χαρείτε να μάθετε ότι το tweak InstaLauncher 2 είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο. Προσθέτει ένα νέο παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μετά την εγκατάσταση. 

InstaLauncher 2 Χαρακτηριστικά iOS 14

  • Ανοίξτε εφαρμογές σε χιλιοστά του δευτερολέπτου
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά στυλ εκκίνησης ως Classic, Dock, Drawer
  • Προσθέστε αγαπημένες εφαρμογές για ακόμη πιο γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών
  • Ομαλές χειρονομίες για ενεργοποίηση εκκινητών
  • Προσαρμόστε τα Θέματα. Όλες οι πτυχές των εκκινητών μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στη ρύθμιση του θέματος
  • Ρυθμίσεις σκοτεινής λειτουργίας
  • Λειτουργία Δεξιόχειρα/Αριστερόχειρα
  • Χρησιμοποιήστε εκκινητές εφαρμογών σε λειτουργία πλήρους οθόνης/μικρό
  • Εμφάνιση έως 5 εφαρμογών που ξεκίνησαν πρόσφατα
  • Haptic touch - μόνο νεότερα iPhone

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε στο πλάι της οθόνης του iPhone σας για να ανοίξετε το πρόγραμμα εκκίνησης και, στη συνέχεια, να συνεχίσετε να σύρετε προς την εφαρμογή που θέλετε να απελευθερώσετε.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το InstaLauncher 2 μπορούν να το αγοράσουν από το αποθετήριο Packix για 3,00 $ δολάρια μέσω του προτιμώμενου διαχειριστή πακέτων. Αλλά, αν έχετε αγοράσει προηγουμένως το InstaLauncher 1, θα λάβετε έκπτωση 25%. Το tweak InstaLauncher 2 είναι συμβατό με συσκευές iOS 12 έως iOS 14.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !