Το Conversation Boost είναι ένα χαρακτηριστικό που σχετίζεται με το iOS 15 και χρησιμοποιεί τα μικρόφωνα AirPods Pro για να εστιάσει στη φωνή του ατόμου που μιλά και έτσι να αυξήσει την ένταση της φωνής για να αποκρύψει τον θόρυβο γύρω του. Αυτό μπορεί να είναι βολικό για άτομα που βρίσκονται σε θορυβώδεις περιοχές όταν καλούν κάποιον.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Conversation Boost for AirPods Pro

Πριν ενεργοποιήσετε το Conversation Boost, βεβαιωθείτε ότι το AirPods Pro διαθέτει την ενημέρωση 4A400. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες, κατεβείτε και επιλέξτε το AirPods Pro. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση εσωτερικού προγράμματος".

Εάν είναι καλό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Προσβασιμότητα> ioχος / Οπτική> Προσαρμογή ακουστικών. Σε αυτό το στάδιο, ενεργοποιήστε την επιλογή "Προσαρμογή των ακουστικών", κατεβείτε προς τα κάτω και επιλέξτε "Διαφάνεια λειτουργίας" και ενεργοποιήστε την "Ενίσχυση συνομιλίας".

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η Apple δεν επικοινωνεί δημόσια σχετικά με τη διαθεσιμότητα αυτής της καινοτομίας ή την υποστήριξη του Find My Network. Οι χρήστες πρέπει να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Αυτό είναι δυστυχώς το ίδιο σενάριο με κάθε ενημέρωση AirPods.