Τέλος για το Apple Watch Series 6

Στο Apple Online Store δεν αναφέρεται πλέον στο Apple Watch Series 6. Επιπλέον, ο σύνδεσμος που ήταν αφιερωμένος στο ρολόι κατευθύνει τώρα τους χρήστες του Διαδικτύου στην αρχική σελίδα των διαφόρων ρολογιών της Apple. Για την υπενθύμιση, αυτό το μοντέλο του 2020 προσέφερε έναν αισθητήρα οξυγόνου αίματος, μια πιο φωτεινή οθόνη πάντα ανοιχτή και μια νέα μπλε θήκη αλουμινίου.

Στο εξής, ο κατάλογος περιλαμβάνει το Apple Watch Series 7, το Apple Watch SE… και το Apple Watch Series 3. Το τελευταίο χρονολογείται από το 2017, αλλά η Apple αποφασίζει να το διατηρήσει. Είναι ένας τρόπος να έχετε μια τιμή λίγο πιο προσιτή. Ξεκινά από 219 ευρώ, όπου το μοντέλο SE ξεκινά από 299 ευρώ και η Σειρά 7 ξεκινά από 429 ευρώ.

Τι γίνεται αν θέλετε οπωσδήποτε ένα Apple Watch Series 6 και όχι ένα Apple Watch Series 7; Η λύση είναι να περάσετε από τους μεταπωλητές που έχουν ακόμα μερικά μοντέλα σε απόθεμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα Amazon , Boulanger , Darty , Fnac , Cdiscount ή ακόμα και το LDLC . Και για όσους έχουν ήδη το μοντέλο... μην ανησυχείτε, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις λογισμικού.