Ένα τρίτο κατάστημα Apple στην Τουρκία

Φωτογραφίες του νέου Apple Store στην Κωνσταντινούπολη κοινοποίησε η Apple. Αυτό είναι μόνο το εξωτερικό αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το εσωτερικό. Η εξωτερική διακόσμηση δημιουργήθηκε από τον Τούρκο καλλιτέχνη Murat Palta.

Ο ιστότοπος της Apple διαθέτει μια ειδική σελίδα για το νέο τουρκικό κατάστημα. Η ομάδα κάνει επίσης την ακόλουθη δήλωση:

Σύντομα θα ανοίξουμε ένα νέο κατάστημα στη Λεωφόρο της Βαγδάτης (Bağdat), στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στο τρίτο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να βρεθείτε με ειδικούς που θα σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, θα βελτιώσουν τις δεξιότητές σας με νέες πληροφορίες, θα εμπνευστείτε από το να περνάτε χρόνο στον κήπο και θα αποκαλύψετε τη δημιουργικότητά σας.

Το εξαιρετικό έργο του Murat Palta, ο οποίος δημιούργησε μια σύγχρονη «μικρογραφία» του δρόμου που γιορτάζει την καθημερινότητα και τους ανθρώπους, θα συνεχίσει να διακοσμεί το κατάστημα μέχρι τα εγκαίνια.

Το πρώτο Apple Store στην Τουρκία άνοιξε τον Απρίλιο του 2014 . Το δεύτερο ακολούθησε την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο. Ιδού λοιπόν το τρίτο που έρχεται επτά χρόνια αργότερα. Η Apple δεν έχει ακόμη πει πότε θα γίνει το άνοιγμα, εκτός από το ότι θα είναι σύντομα.