Το Apple Music κάνει το ντεμπούτο του στο PS5

Η άφιξη του Apple Music στο PS5 είναι τα καλά νέα για όποιον θέλει να ακούει μουσική στο παρασκήνιο. Επιπλέον, η Sony εξηγεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένες λίστες αναπαραγωγής για τα βιντεοπαιχνίδια. Συνολικά, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια, δεκάδες χιλιάδες playlist, μουσικά βίντεο σε 4K και εκπομπές που μπορούν να βρεθούν στην πλατφόρμα ροής.

Οι χρήστες με PlayStation 5 μπορούν να εκκινήσουν την εφαρμογή Apple Music πριν ξεκινήσουν ένα παιχνίδι ή κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας παιχνιδιού τους, πατώντας το κουμπί PS στο χειριστήριο DualSense για πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου και επιλογή της λειτουργίας μουσικής. Από εκεί, οι συνδρομητές μπορούν να βρουν προτάσεις με βάση το παιχνίδι που παίζουν, να επιλέξουν μια λίστα αναπαραγωγής από τη βιβλιοθήκη τους ή άλλες λίστες αναπαραγωγής που προσφέρονται για περιόδους σύνδεσης gaming.

Οι συνδρομητές μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μουσικά βίντεο από μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών. Ξεκινήστε με την αναπαραγωγή του βίντεο σε πλήρη οθόνη. εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο παιχνίδι σας ή να πάτε κάπου αλλού στην αρχική οθόνη, ο ήχος του μουσικού κλιπ δεν θα διακοπεί. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο μουσικό κλιπ, θα συνεχιστεί από το σημείο που ήσασταν στο τραγούδι, χωρίς να διακοπεί η μουσική.

Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Apple Music από το PS5. Προορίζεται αρχικά να είναι δωρεάν, αλλά χρειάζεστε συνδρομή για να την χρησιμοποιήσετε (όπως σε όλες τις άλλες πλατφόρμες). Η τιμή είναι 4,99 € / μήνα για φοιτητές, 9,99 € / μήνα για ένα άτομο και 14,99 € / μήνα για την οικογενειακή προσφορά (έως έξι άτομα).