Πώς να στείλετε αυτοκαταστροφικα μηνύματα στις συνομιλίες σας

0


Ενώ η χρήση
κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο μπορεί να είναι αρκετή για την ασφάλεια στα περισσότερα από τα μηνύματά σας στο Telegram , μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα πέρα ​​από αυτό στέλνοντας μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν σας εμποδίζει αν χρειαστεί να διαγράψετε χειροκίνητα το μήνυμα αργότερα, αλλά μπορείτε να το στείλετε και να το ξεχάσετε χωρίς να ανησυχείτε για το αν εξακολουθεί να υπάρχει ή όχι.

Για να ξεκινήσετε ένα αυτοκαταστροφικό μήνυμα στο Telegram, θα πρέπει να είστε σε μια " μυστική συνομιλία ". Δεν μπορείτε να στείλετε ένα αυτοκαταστροφικό μήνυμα σε μια κανονική συνομιλία, οπότε βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για μια Μυστική συνομιλία στην οποία βρίσκεστε.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, πατήστε το εικονίδιο χρονόμετρο δίπλα στην περιοχή πεδίου μηνυμάτων όταν βρίσκεστε σε μυστική συνομιλία. Σε τηλέφωνο Android, είτε πατήστε την έλλειψη (τρεις κουκκίδες) επάνω δεξιά και επιλέξτε "Ορισμός χρονομέτρου αυτοκαταστροφής" ή απλώς πατήστε το μικρό εικονίδιο χρονόμετρου με το όνομα ή τον αριθμό του ατόμου επάνω.

Από εκεί, έχετε πολλά χρονικά διαστήματα για να διαλέξετε - 1 έως 15 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 1 ώρα, 1 ημέρα ή 1 εβδομάδα. Ό, τι κι αν επιλέξετε, το χρονόμετρο δεν θα ενεργοποιηθεί μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα στην οθόνη του παραλήπτη (θα δείτε δύο πράσινα σημάδια ελέγχου δίπλα στο μήνυμα όταν αρχίσει να μετρά αντίστροφα). 

Κάθε μήνυμα που στέλνετε στον παραλήπτη σας μετά τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη ή οποιοδήποτε μήνυμα που σας στέλνει αργότερα, θα έχει τους ίδιους περιορισμούς χρόνου για την προβολή του. Δεν ισχύει μόνο για το ένα μήνυμα που σκοπεύετε να στείλετε - ισχύει για όλα τα νέα μηνύματα στο Secret Chat. Δεν μπορείτε απλά να ορίσετε ένα χρονόμετρο για ένα μήνυμα και αυτό είναι όλο.

Λοιπόν, τεχνικά μπορείτε να στείλετε μόνο ένα χρονομετρημένο μήνυμα-ορίζοντας ένα χρονόμετρο αυτοκαταστροφής, στέλνοντας το μήνυμά σας και στη συνέχεια απενεργοποιώντας το χρονόμετρο στο Secret Chat. Απλώς σημειώστε ότι ο χρονοδιακόπτης δεν επηρεάζει τα μηνύματα που αποστέλλονται ή λαμβάνονται πριν από τη ρύθμιση του, ούτε μετά την απενεργοποίησή του.


Η δημιουργία ενός αυτοκαταστροφικού σόλο μηνύματος απαιτεί λίγη δουλειά, αλλά είναι εφικτή.

Εάν αποφασίσετε να στείλετε μια φωτογραφία ενώ ο χρονοδιακόπτης αυτοκαταστροφής είναι ενεργοποιημένος στη μυστική συνομιλία, θα κρυφτεί αρχικά και ο χρονοδιακόπτης δεν θα ξεκινήσει μέχρι να το αγγίξει ο παραλήπτης για να το ανοίξει. Και σε αντίθεση με τα γραπτά μηνύματα, τα μηνύματα φωτογραφιών θα δείχνουν τόσο σε εσάς όσο και στον παραλήπτη ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης. 

Αποστολή (αριστερά) έναντι λήψης μιας αυτοκαταστροφικής φωτογραφίας (δεξιά).

Για βίντεο, ο παραλήπτης πρέπει πρώτα να κατεβάσει το βίντεο και μετά να πατήσει για να το ανοίξει. Επιπλέον, εάν το βίντεο είναι μεγαλύτερο από το χρονόμετρο, θα του δοθεί ένας νέος χρονοδιακόπτης μήκους του βίντεο, ώστε να μπορούν τουλάχιστον να παρακολουθήσουν ολόκληρο το βίντεο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !