Spore Tweak :Κρύψτε και προστατέψτε εύκολα τις εφαρμογές σας στο iPhone

0

Αν και το iPhone σας διαθέτει Touch ID ή Face ID και κωδικό πρόσβασης, δεν υπάρχει ακόμα καμία δυνατότητα στο iOS που να σας επιτρέπει να κλειδώνετε ή να αποκρύπτετε εφαρμογές. Επομένως, εάν κάποιος πάρει στο χέρι του το ξεκλειδωμένο iPhone σας ή γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας το απόρρητό σας απλά μειώνεται. Εδώ είναι που βοηθάει το jailbreak tweak Spore. Ας δούμε πώς...

Αναπτύχθηκε από τους προγραμματιστές Devvix και nicho1asdev, και σας επιτρέπει να κρύψουμε τις εφαρμογές και να τις μεταφέρουμε σε ένα ξεχωριστό χώρο, όπως ονομάζεται Hidden Space , δίνοντας μόνο σε εσάς πρόσβαση σε αυτόν.

Spore Tweak - Απόκρυψη & Ασφάλεια εφαρμογών σε Jailbroken iPhone

Εάν χρησιμοποιείτε το Spore tweak jailbreak , κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει ή να χρησιμοποιήσει τις κρυφές εφαρμογές στο iPhone σας. Iσως αναρωτιέστε τι γίνεται με την Αναζήτηση, τις προτάσεις Siri και τις ειδοποιήσεις. Εδώ είναι το πιο ωραίο μέρος! Όποιες εφαρμογές και αν επιλέξετε να αποκρύψετε, δεν αποκρύπτονται μόνο από την Αρχική οθόνη και τους φακέλους αλλά και από την Αναζήτηση το Spotlight, τις pροτάσεις Siri, ακόμη και από το App Store!!! Το Spore tweak αποκρύπτει και τις ειδοποιήσεις καθώς εμφανίζονται επίσης από τις κρυφές εφαρμογές.

spore-tweak-hide-apps-iphone

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του tweak, λαμβάνετε ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην ενότητα Ρυθμίσεις για το Spore  με τις ακόλουθες επιλογές.

  • Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση τροποποίησης Spore.
  • Επιλέξτε από φωτεινή, σκοτεινή ή προσαρμοστική εμφάνιση.
  • Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση βιομετρικής πιστοποίησης του κρυμμένου χώρου.
  • Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση προσαρμοσμένου κωδικού πρόσβασης για τον Κρυφό χώρο.
  • Ρυθμίστε έναν προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον κρυφό χώρο διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείτε για το ξεκλείδωμα του iPhone σας.
  • Εμφανίζεται για αποθήκευση αλλαγών.

Spore Jailbreak Tweak για iPhone - πώς λειτουργεί;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι κρυφές εφαρμογές βρίσκονται στο πεδίο εφαρμογής του Hidden Space (Κρυμμένος Χώρος ). Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κρυφό χώρο απλά με μια κίνηση χειρονομίας στην αρχική οθόνη της συσκευής σας iOS. Όταν βρίσκεστε στο κρυφό χώρο, το + προορίζεται για την προσθήκη περισσότερων εφαρμογών και το x για έξοδο από το χώρο. Όπως το είδατε παραπάνω στις προτιμήσεις του tweak, με βάση αυτό που έχετε ρυθμίσει, πριν ανοίξετε τον κρυφό χώρο, η συσκευή σας θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον εγγενή/προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης ή να παράσχετε έναν βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας.

Εγκαταστήστε το Spore Tweak σε iOS 13 και iOS 14

Το tweak είναι πλήρως συμβατό με jailbroken iPhone που λειτουργούν σε iOS 13 ή iOS 14. Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αυτό, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το αποθετήριο Geometric Store  χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή διαχείρισης πακέτων για 1,99 $ ευρώ.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !