Η Amazon
ανακοινώνει μια νέα δυνατότητα για την εφαρμογή Prime Video στο iOS, δηλαδή την κοινή χρήση κλιπ ταινιών και σειρών. Έτσι θα είναι πρακτικό να τα μεταδώσετε στα κοινωνικά δίκτυα.

Μια νέα δυνατότητα κοινής χρήσης στο Prime Video

Οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται κλιπ διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων, αλλά μόνο για συγκεκριμένο περιεχόμενο του Amazon Prime Video. Αυτό θα είναι αρχικά διαθέσιμο με την πρώτη σεζόν των The Boys , The Wilds , Invincible και Fairfax . Άλλες πρωτότυπες σειρές και ταινίες της Amazon θα υποστηρίζουν αυτό το σύστημα στο μέλλον.

Για να δημιουργήσετε ένα βίντεο κλιπ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα και να αγγίξετε το κουμπί "Κοινή χρήση κλιπ" κάτω δεξιά στην οθόνη. Η εφαρμογή θα επιλέξει αυτόματα τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα που παρακολουθεί ο χρήστης. Θα υπάρχει όμως εξατομίκευση, με δυνατότητα επιλογής άλλης ώρας στο πρόγραμμα. Θα είναι επίσης δυνατή η προεπισκόπηση του αποσπάσματος. Μόλις όλα είναι έτοιμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης για να μεταδώσετε το απόσπασμα στο Instagram, το Facebook, το Twitter, το iMessage, το Messenger και το WhatsApp, προκειμένου να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Η Amazon προειδοποιεί ότι η νέα της δυνατότητα για κοινή χρήση αποσπασμάτων από το Prime Video είναι κυρίως για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες με iPhone ή iPad. Η ομάδα δεν λέει τίποτα ακόμα σχετικά με την υποστήριξη σε άλλες χώρες ή στο Android.