Ένα νέο κουμπί μακροεντολής εμφανίζεται στο iPhone 13 Pro

Όταν το iPhone 13 Pro είναι πολύ κοντά σε ένα θέμα, εμφανίζεται ένα κίτρινο εικονίδιο με ένα λουλούδι στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Πατώντας το γρήγορα ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται η λειτουργία macro. Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς φαίνεται σε δράση:

Για να επωφεληθούν από αυτή τη νέα επιλογή, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στις ρυθμίσεις του iOS, να πλοηγηθούν στην ενότητα Κάμερα και να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία αυτόματης μακροεντολής. Στη συνέχεια, όταν πλησιάσουν αρκετά σε ένα αντικείμενο, το κουμπί θα εμφανιστεί αυτόματα. Υπάρχουν επίσης νέες ρυθμίσεις για τη διατήρηση των ρυθμίσεων σχετικά με τη λειτουργία αυτόματης μακροεντολής.

Υπενθυμίζουμε ότι η δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.2 εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο για να προειδοποιεί τα παιδιά και τους γονείς τους όταν λαμβάνουν ή στέλνουν σεξουαλικά ακατάλληλες φωτογραφίες, προσθέτει τη λειτουργία "Επαφής Legate", αλλάζει τη διεπαφή της εφαρμογής l Apple TV και πολλά άλλα. Όσο για την τελική έκδοση, θα φτάσει σε λίγες εβδομάδες, αλλά η Apple δεν δίνει ακόμη κάποια ημερομηνία.