Το Netflix θα κυκλοφορήσει μια λειτουργία παρόμοια με το TikTok που ονομάζεται Kids Clips

0


Το Netflix λανσάρει μια
νεα λειτουργία  που είναι παρόμοια με το TikTok, ονομάζεται Kids Clips και προορίζεται για παιδιά, με σκοπό η προσπάθειά του να δελεάσει τους νεότερους θεατές στην πλατφόρμα του και να τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον προγραμματισμό.

Η πιο πρόσφατη λειτουργία Kids Clips εμφανίζεται στην εφαρμογή του iOS του Netflix και πρόκειται να εμφανίσει σύντομα βίντεο από την τρέχουσα βιβλιοθήκη παιδικών προγραμμάτων του οργανισμού καθώς και ταινίες. Το Netflix σκοπεύει να κυκλοφορεί καθημερινά τα πιο πρόσφατα κλιπ με βάση τις τρέχουσες και μελλοντικές του προσφορές.

Επιπλέον, ο γίγαντας της ροής βίντεο δοκιμάζει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που μπορούν να παρουσιαστούν στους πελάτες σε περισσότερους τίτλους στη λίστα του. Η αποφασιστικότητα είναι περαιτέρω μια προσπάθεια προσέγγισης του τύπου των θεατών που συνήθως παρακολουθούν TikTok ή σύντομα κλιπ στο YouTube .

Η προσπάθεια, την οποία το Netflix ονόμασε ως δοκιμαστικό, βασίζεται σε ένα προηγούμενο χαρακτηριστικό γνωστό ως "Γρήγορα γέλια" που αναδεικνύει κωμικά κλιπ όπου κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Επιπλέον, το Netflix έχει αναπτύξει κατατάξεις των πιο διάσημων τίτλων του, παρέχοντας στους χρήστες μια άλλη προσέγγιση για να ανακαλύψουν προγράμματα που ενδεχομένως τους αρέσουν.

Η τροφή των παιδιών θα μοιάζει με το Fast Laughs. Ωστόσο, τα βίντεο θα προβάλλονται οριζόντια αντί για κάθετα. Τα παιδιά θα μπορούν να δουν μόνο 10 έως 20 κλιπ τη φορά.

Τάσεις

Επιπλέον, η εταιρεία πρόκειται να το ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ μαζί με τις ισπανόφωνες χώρες της Λατινικής Αμερικής και αγορές, όπως ο Καναδάς, η Ιρλανδία και η Αυστραλία.

Ο γίγαντας της ροής βίντεο επαλήθευσε περαιτέρω την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δυνατότητας, όταν η ύπαρξή της διαπιστώθηκε σε κρυφό κώδικα από τον προγραμματιστή του iOS Steve Moser και κοινοποιήθηκε στο Bloomberg News.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !