Η Apple φαίνεται να εργάζεται σε drones τώρα σύμφωνα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εμφανίστηκε

0


Η Apple φέρεται να εργάζεται σε ένα νέο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV), γνωστό και ως drone, σύμφωνα με δύο αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Επειδή η Apple εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνήθως ισχύει για το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO). Ωστόσο, αυτά τα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκαν αρχικά στη Σιγκαπούρη τον Μάιο του 2020, δήλωσε ο Patentree Apple. Και οι δύο υποβάλλονται επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Apple δοκιμάζει τον τρόπο αντιστοίχισης και αποσύζευξης ενός drone με έναν ελεγκτή. «Η εφεύρεση σχετίζεται με ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV), πιο συγκεκριμένα ένα σύστημα και μια μέθοδο για τη σύζευξη / ενίσχυση ενός UAV με έναν ελεγκτή UAV», αναφέρει η εφαρμογή.

Το δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στο USPTO τον Φεβρουάριο με τον τίτλο «Παρακολούθηση και έλεγχος μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων». Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλύπτει συστήματα και μεθόδους παρακολούθησης και ελέγχου UAV, ειδικά σε συστήματα κυψελοειδούς δικτύου. «Σε συστήματα και μεθόδους παρακολούθησης ή/και ελέγχου UAV σε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), ειδικά συστήματα κυψελοειδούς δικτύου».

Συνολικά, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τους καταναλωτές. Δηλαδή, αυτές οι συσκευές μπορούν να αναπτυχθούν για εσωτερική χρήση. Στις αρχές του 2016, το TechCrunch ανέφερε ότι η Apple εντείνει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των δεδομένων και του σχεδιασμού των Χαρτών της Apple. Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει drones για να παρακολουθεί τις αλλαγές και να βελτιώνει τα δεδομένα χαρτογράφησης με την πάροδο του χρόνου. Όπως πάντα, ο αναγνώστης χρειάζεται να πάρει τις πληροφορίες λίγο ελαφρά, καθώς οι αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας μπορεί να υποβληθούν για εσωτερικούς σκοπούς και το τελικό προϊόν να μην δει το φως της δημοσιότητας.

Η Apple φημολογείται επίσης ότι εργάζεται σε ένα νέο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας (VR) εδώ και αρκετό καιρό και θα μπορούσε τελικά να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι έρχεται με ένα ακουστικό μικτής πραγματικότητας. Wi-Fi 6E για μεγαλύτερο εύρος ζώνης και χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο. Μια καλύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο υπόσχεται μια εμπειρία VR χωρίς καθυστέρηση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !