Τα καλύτερα Tweaks του Facebook στο iOS 14 [Δωρεάν/Πληρωμή]

0

Σήμερα, θα μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερα Facebook Tweaks του iOS 14 για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη του Facebook σε jailbroken iPhone και iPad.

Όπως όλοι γνωρίζουν, το Facebook είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος μέσων κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιείται με εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Πολλοί χρήστες έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στα iPhone τους και ευτυχώς, ο προγραμματιστής έχει προσθέσει περισσότερες πολύτιμες λειτουργίες στην εφαρμογή του Facebook.

Επομένως, όλοι αγαπούν την εφαρμογή γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν βίντεο η και να ανεβάζουν βίντεο. Δυστυχώς, ο προγραμματιστής δεν παρέχει επιλογή λήψης βίντεο από Facebook στο iPhone σας από προεπιλογή. Εάν έχετε κάνει jailbreak το iPhone σας, μπορείτε να δοκιμάσετε πρόσθετες λειτουργίες όπως οριζόντια λειτουργία, πρόγραμμα λήψης βίντεο και αγγελιοφόρος εντός εφαρμογής που δεν έχει προσθέσει ο προγραμματιστής.

Παρακάτω είναι οι καλύτερες τροποποιήσεις jailbreak του Facebook για να κάνετε το Facebook σας καλύτερο και αυτά τα Facebook Tweaks iOS 14 λειτουργούν καλά και στο iOS 14. Εγκαθιστώντας αυτά τα tweak για την εφαρμογή του Facebook, μπορείτε να αποκλείσετε ενοχλητικές διαφημίσεις, να κατεβάσετε βίντεο και πολλά άλλα.

Wolf

Το Wolf είναι ένα tweak all-in-one για την εφαρμογή του Facebook όταν έχετε κάνει jailbrock στο iPhone ή το iPad . Ο προγραμματιστής του iOS, Michael Lema , ανέπτυξε και κυκλοφόρησε αυτό το ενημερωμένο tweak στο Facebook και διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως:

  • Απενεργοποιήστε τη σήμανση μηνυμάτων όπως φαίνεται
  • Απενεργοποιήστε την κατάσταση πληκτρολόγησης στα μηνύματα
  • Απόκρυψη/απενεργοποίηση διαφημίσεων ροών
  • Απενεργοποιήστε τη σήμανση ιστοριών
  • Απενεργοποιήστε την αυτόματη προώθηση στις ιστορίες
  • Αποθηκεύστε εικόνες και βίντεο Story
  • Απόκρυψη/απενεργοποίηση διαφημίσεων ιστορίας
  • Αποθηκεύστε τα βίντεο ροής πατώντας παρατεταμένα το βίντεο

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις προσαρμογής στη σελίδα ρυθμίσεων του Facebook.

Λήψη: Wolf (δωρεάν)

Wolf Repo: BigBoss

DLEasy – 1,99 $

Το DLEasy δεν είναι μια προσαρμογή του Facebook, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων και βίντεο από εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και άλλα. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο από το Facebook, μπορείτε να το πατήσετε παρατεταμένα για να αποθηκεύσετε το βίντεο. Το DLEasy tweak κάνει τη λήψη βίντεο πιο εύκολη ποτέ πριν.

Αφού εγκατασταθεί, μπορείτε να διαμορφώσετε το DLEasy από τις Ρυθμίσεις.

Αγορά: DLEasy (1,99 $)

DLEasy Repo: https://repo.packix.com/

FBSpNOsor


Το FBSpNOsor είναι μια προσαρμογή του Facebook για την αφαίρεση χορηγούμενων και προτεινόμενων αναρτήσεων, βίντεο από την εφαρμογή Facebook. Είναι σημαντικό ότι το tweak παρέχει μόνο μια επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του tweak από την εφαρμογή Settings.

Download: FBSpNOsor (Free)

FBSpNOsor repo: https://repo.packix.com/

FacebookDarkMode

Όταν είναι ενεργοποιημένη η σκοτεινή λειτουργία της εφαρμογής του Facebook, το φόντο της θα είναι γκρι χρώμα και όχι αληθινό μαύρο. Ωστόσο, ο προγραμματιστής δεν παρέχει καμία επιλογή αλλαγής του χρώματος της εφαρμογής από προεπιλογή. Δηλαδή, δεν μπορείτε να επιλέξετε προσαρμοσμένα χρώματα για την εφαρμογή Facebook.

Το FacebookDarkMode είναι ένα tweak για το jailbreak του Facebook που σας επιτρέπει να ορίσετε το προσαρμοσμένο χρώμα φόντου που θέλετε και το tweak συνοδεύεται από 17 προκαθορισμένα θέματα. Κυρίως, το tweak λειτουργεί μόνο με τη Dark mode στο iPhone.

Λήψη: FacebookDarkMode (Δωρεάν)

FacebookDarkMode Repo: https://repo.packix.com/

Facebook Χωρίς διαφημίσεις

Το Facebook No Ads είναι ένα από τα καλύτερα προσαρμογές αποκλεισμού διαφημίσεων για την εφαρμογή Facebook. Επομένως, εάν θέλετε να αποκλείσετε μόνο διαφημίσεις στην εφαρμογή Facebook, αυτό είναι το tweak που αναζητούσατε. Το tweak όχι μόνο αποκλείει τις διαφημίσεις, αλλά σας προσφέρει επίσης πολλές πολύτιμες λειτουργίες όπως παρακάτω:

  • Λήψη ιστοριών και βίντεο στο Facebook (πατήστε παρατεταμένα για λήψη)
  • Επιλέγοντας Μόνο Εγώ για την εικόνα του προφίλ σας
  • Απενεργοποίηση Story Seen (Δείτε την ιστορία των φίλων χωρίς να τους ενημερώσετε)
  • HideComposer στο News Feed και Stories στο News Feed

Λήψη: Facebook Χωρίς διαφημίσεις (δωρεάν)

Facebook No Ads Repo: https://haoict.github.io/cydia/

NomoreFbstories

Το NoMoreFBStories είνα
ι ένα απλό tweak που απενεργοποιεί την κάμερα swipe σε ιστορίες FB. Με άλλα λόγια, αυτό το tweak απενεργοποιεί την κάμερα που εμφανίζεται όταν πατάτε στη λειτουργία Create Story. Το tweak δεν παρέχει επιλογές για διαμόρφωση.

Λήψη: NoMoreFBStories (Δωρεάν)

NoMoreFBStories Repo: BigBoss

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !