Η Apple προτιμά να στοιχηματίζει στο iPhone 13

Η παραγωγή iPad μειώθηκε στο μισό τους τελευταίους δύο μήνες από τον αρχικό αναμενόμενο όγκο της Apple, σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα. Επιπλέον, τα εξαρτήματα που αρχικά διατέθηκαν για την παραγωγή των παλαιότερων μοντέλων iPhone έχουν επίσης ανακατευθυνθεί στην παραγωγή του iPhone 13.

Ενώ η παραγωγή iPhone δέχτηκε πίεση από το κλείσιμο εργοστασίων στην Ασία και την υψηλή ζήτηση το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η Apple διαχειρίστηκε καλύτερα τις ανησυχίες σχετικά με την προσφορά σε σύγκριση με πολλές εταιρείες με την αγορά ισχύος και τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες της με κατασκευαστές τσιπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple περιορίζει την παραγωγή των iPad για να επικεντρωθεί στο iPhone. Αυτό συνέβαινε ήδη πέρυσι όταν το iPhone 12 είδε το φως της δημοσιότητας. Όσο για φέτος, η Apple θα πόνταρε στο iPhone 13 γιατί θα υπήρχε πολύ ιδιαίτερη ζήτηση σε Αμερική και Ευρώπη.

Παρά τις ανάγκες, η Apple πρέπει να συνεχίσει να στοιχηματίζει και στο iPad γιατί είναι το tablet με τις περισσότερες πωλήσεις. Έχει περάσει πολύς καιρός τώρα όπου η τηλεργασία και οι περιορισμοί έχουν επίσης ωθήσει ορισμένους να αγοράσουν ένα iPad.