Η Disney + έχει 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία

2


Η Disney +
συνεχίζει να αναπτύσσεται και έχει 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως για τη δεύτερη επέτειό της. Η Disney δημοσίευσε το παραπάνω νούμερο όταν δημοσίευσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα.

118,1 εκατομμύρια συνδρομητές για το Disney + στην τελευταία καταμέτρηση

Οι 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές σημαίνει ότι η Disney + έχει κερδίσει 2,1 εκατομμύρια από την προηγούμενη φορά. Αυτό είναι αρκετά ελαφρύ για μια πρωτη ματιά και οι αγορές περίμεναν πολλά περισσότερα. Οι αναλυτές στόχευαν 125,4 εκατομμύρια συνολικούς συνδρομητές για το τρίμηνο που μόλις έληξε. Αλλά ο Bob Chapek, το αφεντικό της Disney, θέλει να έχει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Επανέλαβε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μετά τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων ότι ο όμιλος εξακολουθεί να στοχεύει να έχει μεταξύ 230 και 260 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024.

Ο αρχηγός της ομάδας ποντάρει επίσης στην επιτάχυνση της παραγωγής νέων σειρών και ταινιών για να αναζωογονηθεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών. «Είμαστε μόλις στο δεύτερο έτος και η όρεξη για νέο περιεχόμενο στην υπηρεσία είναι εξαιρετική. Αλλά όταν υπάρχει πανδημία ταυτόχρονα και πρέπει να σταματήσετε την παραγωγή, δεν είναι καλός συνδυασμός», είπε ο Bob Chapek.

Πιο ανησυχητικό για τους επενδυτές, είναι το μέσο μηνιαίο εισόδημα ανά συνδρομητή (ARPU) στη Disney + όπου μειώθηκε κατά 9% σε ένα χρόνο, στα 4,12 δολάρια. Η Disney αποδίδει την πτώση στις φθηνότερες συνδρομές σε ορισμένες αγορές, όπως η Ινδία ή η Ινδονησία. Ο όμιλος Mickey σημειώνει επίσης ότι η υπηρεσία συνεχούς ροής αντιμετωπίζει αυξήσεις κόστους, όσον αφορά την παραγωγή περιεχομένου, το μάρκετινγκ και την τεχνολογία.

Τι γίνεται με τον ανταγωνισμό; Επιτέλους, το Netflix έχει 213,5 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως . Από την άλλη, είναι δύσκολο να πούμε τι συμβαίνει με το Prime Video, καθώς η Amazon δεν αναφέρει δεδομένα κάθε τρίμηνο. Το ίδιο ισχύει και για το Apple TV +.

Λογότυπο Disney plus

Θα φέρει ελπίδα η Disney + Day;

Για να δούμε αν το Disney + θα προχωρήσει αργά από εδώ και πέρα ​​ή αν θα υπάρξει τεράστιο κέρδος με τους μήνες. Αυτή η Παρασκευή θα μπορούσε να μας καθοδηγήσει γνωρίζοντας ότι υπάρχει Disney + Day. Αυτή η μέρα θα σηματοδοτηθεί από ένα ραντεβού όπου θα γίνουν πολλές ανακοινώσεις ταινιών και σειρών.

Η συνάντηση πρέπει να είναι σημαντική με βάση την περασμένη χρονιά. Υπήρχαν πολλές σημαντικές ανακοινώσεις για υπερπαραγωγικά σύμπαντα, συμπεριλαμβανομένων των Marvel και Star Wars.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Yparxi efarmogh tis disney sto app store giati dev ti vrisko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει αλλά είναι κριμένη για τη χώρα μας επειδή ακόμη δεν υποστηρίζεται...αν θέλεις να την κατεβάσεις θα πρέπει να συνδεθείς με ένα ξένο λογαριασμό η με VPN

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !