Το Instagram φέρνει μια νέα λειτουργία κειμένου σε ομιλία και φωνητικά εφέ: Τρόπος χρήσης...

0


Το Instagram κυκλοφόρησε δύο νέες δυνατότητες που είναι παρόμοιες με τη δημοφιλή εφαρμογή μικρού μήκους βίντεο, το TikTok. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της κοινότητας ότι όσοι δημιουργούν Reels στο Instagram θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα εργαλεία ήχου που προστέθηκαν πρόσφατα. Αυτά ονομάζονται εφέ κειμένου σε ομιλία και φωνητικά εφέ που θα προσφέρουν στους δημιουργούς περιεχομένου περισσότερες επιλογές για τη δημιουργία δημιουργικών κυλίνδρων.

Η πιο πρόσφατη λειτουργία "Κείμενο σε ομιλία" επιτρέπει σε όλους τους δημιουργούς να χρησιμοποιούν μια τεχνητή φωνή για να διαβάσουν το κείμενο που πληκτρολογούν σε ένα βίντεο, εάν δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δική τους φωνή. Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει τώρα επίσης ένα εργαλείο "Φωνητικά εφέ" που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να τροποποιήσει τον ήχο και την φωνητική φωνή στα Reels του Instagram. Και οι δύο λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες στο TikTok και καθώς αυτή η πλατφόρμα δεν είναι διαθέσιμη στην Ινδία, οι άνθρωποι θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα δημοφιλή εργαλεία ήχου της.

Το "Text to Speech" είναι εύκολα προσβάσιμο και οι χρήστες δεν χρειάζεται να περάσουν από μια περίπλοκη διαδικασία. Μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτό μέσω του εργαλείου κειμένου, το οποίο είναι ορατό κατά τη δημιουργία Reels. Η δυνατότητα είναι βασικά για όσους θέλουν μια φωνή που δημιουργείται αυτόματα για να διαβάζουν δυνατά το κείμενο που προσθέτουν στο Reels. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Κείμενο σε ομιλία" και να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Εφέ φωνής για να προσθέσετε μια τεχνητή φωνή σε οποιοδήποτε βίντεο.

Instagram Reels: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Text to Speech".

Βήμα 1: Αρχικά, πρέπει να ανοίξετε το Reels Camera στο Instagram και να εγγράψετε ένα βίντεο ή να το ανεβάσετε μέσω της εφαρμογής Gallery.

Βήμα 2: Τώρα, απλώς χρησιμοποιήστε το εργαλείο κειμένου για να προσθέσετε κείμενο στο βίντεο.

Βήμα 3: Θα παρατηρήσετε το συννεφάκι κειμένου, στο οποίο πρέπει να πατήσετε. Μετά από αυτό, απλώς επιλέξτε "Text to Speech" από το μενού με τις τρεις τελείες.

Βήμα 4: Οι χρήστες θα δουν δύο επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Voice 1 και Voice 2. Απλώς πρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε και να πατήσετε στο Post.

Instagram Reels: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φωνητικά εφέ

Το Instagram προσφέρει επί του παρόντος συνολικά επιλογές εφέ πέντε φωνών, τις οποίες μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να χρησιμοποιήσει μια τεχνητή φωνή σε ένα βίντεο. Αυτά περιλαμβάνουν εκφωνητή, ήλιο, γίγαντα, ρομπότ και τραγουδιστή.

Για αυτό, πρέπει πρώτα να ηχογραφήσετε ένα απόσπασμα και, στη συνέχεια, να πατήσετε στη μουσική νότα για να ανοίξετε τον μίκτη ήχου. Θα δείτε το μενού Εφέ, όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα φωνητικό εφέ εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές φωνές στο Instagram Reel. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για iOS και Android πλατφόρμες .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !