Άδεια και ταυτότητα στο iPhone: Η Apple ζητά από τα κράτη να πληρώσουν

0


Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 15 είναι ότι μπορείτε να τοποθετείτε
την άδεια οδήγησης και την ταυτότητά σας απευθείας στο iPhone ή στο Apple Watch μέσω της εφαρμογής Apple Wallet. Αλλά για να φτάσει εκεί, η Apple ζητά από τα κράτη να συμμετέχουν οικονομικά.

Η κρατική οικονομική συμμετοχή απαιτείται από την Apple

Σύμφωνα με έγγραφα που είδε το CNBC , η Apple επιβάλλει αυστηρούς όρους στις πολιτείες των ΗΠΑ που επιθυμούν να εφαρμόσουν αυτή τη νέα δυνατότητα του iOS 15. Το κόστος που σχετίζεται με την εκπλήρωση αυτών των προϋποθέσεων, όπως η πρόσληψη προσωπικού, η διαχείριση έργων, το μάρκετινγκ και η χρηματοδότηση, θα είναι ευθύνη του φορολογούμενου, χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από την Apple.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής απαιτεί από τα κράτη να διαχειρίζονται ανεξάρτητα τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την έκδοση και διαχείριση εγγράφων ταυτότητας. Πρέπει επίσης να προσλάβουν διαχειριστές έργων για να απαντήσουν σε ερωτήματα της Apple, να επαληθεύσουν τα διαπιστευτήρια, να εκτελέσουν δοκιμές ποιότητας για να διασφαλίσουν ότι τα ψηφιακά διαπιστευτήρια πληρούν τις απαιτήσεις της Apple, να φροντίσουν για την προώθηση της λειτουργίας, να προσφέρουν ψηφιακά αναγνωριστικά κάθε φορά που ένας πολίτης παίρνει μια νέα κάρτα (ή κάρτα αντικατάστασης). , και ενθάρρυνση των ομοσπονδιακών κυβερνητικών υπηρεσιών να υιοθετήσουν ευρέως ψηφιακές ταυτότητες.

Δεν τελειώνει όμως εκεί στην πραγματικότητα. Η Apple λέει ότι έχει τον έλεγχο και διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει και να εγκρίνει το κρατικό μάρκετινγκ σχετικά με τη δυνατότητα τοποθέτησης της άδειας οδήγησης και της ταυτότητάς σας στο iPhone σας.

Αρκετές πολιτείες έχουν ήδη υπογράψει το συγκεκριμένο συμβόλαιο με την Apple, όπως η Τζόρτζια, η Αριζόνα, το Κεντάκι και η Οκλαχόμα. Υπάρχουν επίσης το Κονέκτικατ, η Αϊόβα, το Μέριλαντ και η Γιούτα, αλλά δεν διευκρινίζεται αν αυτοί οι τέσσερις υπέγραψαν την ίδια ακριβώς συμφωνία ή κάποια παραλλαγή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !