Το iPhone 14 θα έρθει με δευτερεύουσα οθόνη ολίσθησης...η αλλιώς αυτό το iphone που όλοι θέλουμε

0


Το ConceptsiPhone μόλις κυκλοφόρησε το σχεδιαστικό τρέιλερ για τη σειρά του iPhone της επόμενης γενιάς της Apple. Σύμφωνα με αυτό το τρέιλερ, τα επόμενα
iPhone 14 μοντέλα και iPhone Pro της Apple θα διαθέτουν μια δευτερεύουσα οθόνη ολίσθησης και τεχνολογία φόρτισης ασύρματη.

Η τελευταία σχεδίαση αποσκοπεί στην αποτελεσματικότητα με μια ολίσθηση από την κορυφή, όπου οι χρήστες iPhone μπορούν να κρατούν τα iPhone τους οριζόντια και να χρησιμοποιούν την κάτω οθόνη ως πληκτρολόγιο ή χειριστήρια στο παιχνίδι. Εκτός από αυτό, η δευτερεύουσα οθόνη ολίσθησης παρέχει περισσότερο χώρο για εργασία. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν δύο ενεργές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Επιπλέον, το τρέιλερ υποδηλώνει επίσης μια τεχνολογία φόρτισης ασύρματη που σας επιτρέπει να κρατήσετε τα smartphone σας χωρίς το πρόβλημα των καλωδίων ή των στάσεων φόρτισης. Παρά το γεγονός ότι αυτή η δυνατότητα είχε παρουσιαστεί ήδη από τον γίγαντα του Κουπερτίνο με έδρα την Καλιφόρνια, η τελευταία ιδέα σχεδίασης προτείνει μια βάση φόρτισης που αυξάνει σημαντικά το εύρος ζώνης και σας επιτρέπει να φορτίζετε σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις του Apple iPhone 14 έχουν σχεδιαστεί από τους Pranav Nathe και Ran Avni και προτείνουν έναν περίεργο χρωματισμό του συστήματος ασφαλείας Face ID και Touch ID, του πιο πρόσφατου τσιπ smartphone A16 Bionic και μιας σειράς χρωματικών επιλογών όπως λευκό, κόκκινο, βαθύ μπλε, πορτοκαλί και μαύρο. Η οθόνη ProMotion 120 Hz αναμένεται επίσης να έρθει με τις επικείμενες συσκευές της Apple και χωρίς τη απαίσια εγκοπή που άλλοι κατασκευαστές την έχουν αφαιρέσει ήδη.

Σύμφωνα με μια σειρά από διαρροές, η Apple θα μπορούσε τελικά να αλλάξει σε μια υποδοχή USB Type-C για μεταφορά των δεδομένων και την φόρτιση. Αυτό είναι εν μέρει αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαιτεί από όλους τους παραγωγούς κινητών τηλεφώνων να υιοθετήσουν μια καθολική λύση φόρτισης, η οποία οδηγεί σε μειωμένη ηλεκτρονική σπατάλη.

Ωστόσο, μερικές άλλες φήμες προτείνουν μια διαμόρφωση αποθήκευσης 2 TB για το μοντέλο Pro και 1 TB για το τυπικό iPhone 14. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της κάμερας θα βελτιωθεί καθώς αποσύρεται το άθλιο δαχτυλίδι. Αντίθετα, αναμένεται να διαθέτει χωνευτή γυάλινη πλάτη μαζί με σασί από τιτάνιο.

Επιπλέον, όσο εξωπραγματικές κι αν φαίνονται αυτές οι διαρροές του σχεδιασμού, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο γίγαντας του Κουπερτίνο με έδρα την Καλιφόρνια να γίνει πραγματικά καλύτερος και να μας τα προσφέρει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε μια επίσημη δήλωση για το iPhone 14 τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Δείτε παρακάτω αυτό το διαμάντι της τεχνολογίας που ίσως να αργήσει πολλά χρόνια να έρθει η και όχι...



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !