Μια άφιξη σε λίγους μήνες για το iPhone SE 3

Η εταιρεία αναφέρει ότι η Apple διατηρεί το  σχέδιό της για την αγορά του iPhone SE 3 κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022. Δεν υπάρχει πιο ακριβής ημερομηνία, αλλά είναι πιθανό να είναι μέσα στον Μάρτιο. Το πρώτο iPhone SE είδε το φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2016 και το επόμενο έφτασε τον Απρίλιο του 2020. Όσον αφορά τον όγκο παραγωγής, η Apple θα ήθελε να παράγει από 25 έως 30 εκατομμύρια αντίγραφα για το νέο μοντέλο το 2022.

Αυτό το smartphone δεν πρέπει να αλλάξει τη σχεδίασή του, δηλαδή θα διατηρήσει αυτό του iPhone 8 και μια οθόνη LCD 4,7 ιντσών με τα περιθώρια γύρω και το Touch ID στο κάτω μέρος. Η κύρια αλλαγή θα είναι σε επίπεδο εξαρτημάτων, με την Apple η οποία θα πρέπει κανονικά να προσφέρει το τσιπ A15 της . Είναι αυτό που βρίσκεται και στο iPhone 13. Επιπλέον, η κατοχή του τσιπ A15 θα επιτρέψει το 5G. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά σε iPhone SE.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή. Για να δώσουμε μια ιδέα, το τρέχον μοντέλο κοστίζει 489 ευρώ στην έκδοση των 64 GB και 539 ευρώ στην έκδοση των 128 GB.