Ένα πρόβλημα μεταξύ του MacBook Pro 2021 και της φόρτισης στο MagSafe

Το LED της υποδοχής MagSafe είναι πορτοκαλί και αρχίζει να αναβοσβήνει όταν το MacBook Pro είναι απενεργοποιημένο και κλειστό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και η φόρτιση  δεν πραγματοποιείται. Εάν όλα πήγαιναν κανονικά, η δίοδος θα έμενε πορτοκαλί, πράγμα που σημαίνει ότι η φόρτιση είναι σε εξέλιξη. Το πράσινο χρώμα σημαίνει ότι η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί.

Εάν ένα MacBook Pro είναι συνδεδεμένο στο MagSafe ενώ είναι ενεργοποιημένο και στη συνέχεια απενεργοποιημένο, η φόρτιση συνεχίζεται κανονικά. Το πρόβλημα προκύπτει μόνο για ορισμένους χρήστες όταν προσπαθούν να συνδέσουν την υποδοχή MagSafe όταν το Mac είναι ήδη απενεργοποιημένο.

Έτσι, ορισμένοι πελάτες επικοινώνησαν με την Apple για να δουν τι έχει κολλήσει. Τουλάχιστον ένας από αυτούς λέει ότι οι υπάλληλοι του Apple Store έκαναν μια δοκιμή με το δικό τους καλώδιο και το πρόβλημα ήταν ακόμα εκεί. Τότε έγιναν διάφοροι διαγνωστικοί χειρισμοί, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Κατά την άφιξη, ο εν λόγω πελάτης θα δικαιούται το νέο MacBook Pro, καθώς και νέο φορτιστή (μόλις υπάρχει απόθεμα). Πολλοι άλλοι άνθρωποι βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι δεν έχουν όλα τα MacBook Pro του 2021 με την οθόνη 16 ιντσών αυτό το πρόβλημα φόρτισης MagSafe. Είναι δύσκολο να πούμε σήμερα τι κολλάει σε ορισμένους χρήστες.