Ο Άλεξ Γκόρσκι φτάνει στην Apple

Στο δελτίο τύπου της, η Apple ανακοινώνει ότι ο νέος της στρατηλάτης Alex Gorsky θα φέρει την εμπειρία δεκαετιών στην επιχειρηματική ηγεσία και την τεχνολογία υγείας, καθώς και μια μακρά εμπειρία των ηγετικών ομάδων. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του iPhone, η Johnson & Johnson έχει γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο και κορυφαίος καινοτόμος στην έρευνα και ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών υγειονομικής περίθαλψης.

«Ο Alex ήταν εδώ και καιρό οραματιστής στην υγειονομική περίθαλψη, φέρνοντας την τεράστια διορατικότητα, την εμπειρία και το πάθος του για την τεχνολογία στην υπηρεσία της βελτίωσης της ζωής και της οικοδόμησης πιο υγιών κοινοτήτων», δήλωσε ο Tim Cook. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στο διοικητικό συμβούλιο της Apple και ξέρω ότι όλοι θα επωφεληθούμε από την ηγεσία και την τεχνογνωσία του», πρόσθεσε το αφεντικό της Apple.

«Συμμερίζομαι εδώ και καιρό την πεποίθηση της Apple ότι η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τις ζωές και να δημιουργήσει πιο υγιείς κοινότητες», δήλωσε ο Alex Gorsky. «Είναι τιμή να συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Apple και να συμμετέχω σε μια εταιρεία με γνώμονα τις αξίες που συνεχώς καινοτομεί για να επιτρέψει και να βελτιώσει τον τρόπο ζωής μας » . Από την πλευρά του, ο Arthur Levinson, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Apple, πιστεύει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson «θα βοηθήσει την Apple να συνεχίσει να έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας» .