Τα παιχνίδια του Netflix είναι διαθέσιμα στο iOS μέσω του App Store

0


Λίγες μέρες μετά το Android
, το Netflix ανακοινώνει ότι τα παιχνίδια του είναι πλέον διαθέσιμα και στο iOS μέσω του App Store. Δεν είναι περίεργο που είναι οι ίδιοι τίτλοι και υπάρχουν αρχικά πέντε για να ξεκινήσετε.

Τα παιχνίδια του Netflix έρχονται στο App Store

Τα παιχνίδια Netflix σε iOS (και Android) είναι το Stranger Things: 1984 , Stranger Things 3: The Game , Shooting Hoops , Card Blast και Teeter Up . Η πρόσβαση σε παιχνίδια απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία ροής. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει επιπλέον κόστος αφού η συνδρομή δεν αλλάζει. Επίσης, τα παιχνίδια δεν έχουν διαφήμιση όπως δεν έχουν αγορές εντός εφαρμογής. Η εμπειρία θυμίζει αυτό που βρίσκουμε στο Apple Arcade, το οποίο κοστίζει 4,99 € / μήνα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο App Store, δεν υπάρχει εφαρμογή που να ομαδοποιεί όλους τους τίτλους. Το Netflix αναγκάζεται να το κάνει αυτό επειδή οι κανόνες του App Store είναι αυστηροί για τα παιχνίδια. Η Apple απαιτεί κάθε τίτλος να έχει τη δική του σελίδα στο κατάστημα εφαρμογών. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή Netflix θα περιλαμβάνει συνδέσμους από αύριο για να παραπέμπει τους χρήστες στο App Store και να προχωρήσει έτσι στη λήψη.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !