Η προσφορά Voice της Apple Music επίκειται

Η προσφορά Voice της Apple Music στα 4,99 € / μήνα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ροής μουσικής, αλλά μόνο φωνητικά. Δεν είναι δυνατή η αλληλεπίδραση με την εφαρμογή Μουσική, είτε σε iPhone, iPad ή Mac. Πρέπει να περάσετε από την Siri για να ζητήσετε να παίξετε ένα τραγούδι, να κάνετε παύση, να αλλάξετε την ένταση, να ξεκινήσετε μια λίστα αναπαραγωγής και πολλά άλλα. Επίσης, δεν υπάρχει υποστήριξη για Dolby Atmos (χωρικός ήχος) και Lossless. Επίσης δεν υπάρχουν στίχοι, όπως δεν υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσετε τη μουσική τοπικά ή να μάθετε τι ακούνε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Apple κυκλοφόρησε  την υποψήφια έκδοση των iOS 15.2 και macOS 12.1 , αναφέροντας ακριβώς τη διαθεσιμότητα της νέας προσφοράς στα 4,99 € / μήνα. Η τελική έκδοση για το ευρύ κοινό θα φτάσει σε λίγες μέρες, οπότε το ίδιο θα είναι και για τη νέα φόρμουλα της Apple Music.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή η προσφορά θα αρέσει πραγματικά στους ανθρώπους. Ομολογουμένως, είναι η μισή τιμή της τυπικής προσφοράς, αλλά η χρήση φωνής 100% μπορεί να μην είναι ιδανική για όλους τους χρήστες. Το τελικό ενδιαφέρον θα είναι  σε εκείνους που σκοπεύουν να περάσουν από ένα HomePod.