Μια δεύτερη ευκαιρία να πάρετε το AppleCare +

Σε ένα εσωτερικό σημείωμα που αναμεταδίδει το MacRumors , η Apple υποδεικνύει ότι στους πελάτες που έχουν πληρώσει για μια επισκευή θα προσφερθεί η επιλογή να πάρουν το AppleCare + προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν το πλήρες τίμημα για μια πιθανή μελλοντική επισκευή (σπασμένη οθόνη κ.λπ.). Να σημειωθεί ότι η προσφορά αφορά πελάτες που έχουν κάνει την πρώτη επισκευή στην Apple ή σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Επίσης, είναι απαραίτητο το iPhone ή το Mac να αγοράστηκε πριν από λιγότερο από ένα χρόνο και να περάσει έναν έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά αυτήν τη στιγμή.

Το iOS 15.2, του οποίου η υποψήφια έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη , βοηθά στην επισκευή. Η ενημέρωση πρόσθεσε μια νέα ενότητα που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο επισκευής της οθόνης, της μπαταρίας και της κάμερας. Έτσι, ο πελάτης γνωρίζει εάν πραγματοποιήθηκε με εξαρτήματα και εργαλεία πιστοποιημένα από την Apple ή όχι.

Η νέα πολιτική AppleCare + δεύτερης ευκαιρίας ισχύει τώρα σύμφωνα με το σημείωμα της Apple. Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες όπου διατίθεται ασφάλιση.