Αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων με το macOS 12.1

Το "touch to click"  σφάλμα διορθώθηκε τώρα με το macOS 12.1, η δυνατότητα λειτουργεί όπως αναμενόταν. Αυτό ισχύει για χρήστες που χρησιμοποιούν trackpad, τόσο με MacBook όσο και με εξωτερικό trackpad.

Για τα MacBook Pro 2021, η ενημέρωση διορθώνει το σφάλμα με την αναπαραγωγή βίντεο HDR στο YouTube . Τα MacBook Pro θα μπορούσαν να διακοπούν κατά την προβολή αυτού του τύπου περιεχομένου. Αυτό δεν ισχύει πλέον.

Επίσης, με τα MacBook Pro 2021, οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα φόρτισης κατά τον τερματισμό της λειτουργίας του υπολογιστή . Ο τελευταίος σταμάτησε ξαφνικά τη φόρτιση. Και αυτό είναι πλέον αρχαία ιστορία.

Το macOS 12.1 διαθέτει επίσης αρκετές άλλες αξιοσημείωτες διορθώσεις σφαλμάτων. Η ενημέρωση διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να κάνει την επιφάνεια εργασίας και την προφύλαξη οθόνης να εμφανίζονται κενά μετά την επιλογή φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Διορθώνει επίσης ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να εμποδίσει τις εξωτερικές οθόνες να φορτίζουν ορισμένα MacBook Pro και MacBook Air όταν συνδέονται χρησιμοποιώντας Thunderbolt ή USB-C. Υπάρχει επίσης μια επιδιόρθωση για ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την απόκρυψη στοιχείων της γραμμής μενού από την εγκοπή στα MacBook Pro 2021 .

Επικείμενη διαθεσιμότητα

Η Apple δεν έχει ακόμη αναφέρει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το macOS 12.1. Όμως
γνωρίζουμε ήδη ότι η ενημέρωση θα φτάσει εντός των επόμενων ημερών. Η περίοδος μεταξύ μιας υποψήφιας έκδοσης και μιας τελικής έκδοσης γενικά δεν είναι πολύ μεγάλη. Για να δούμε τώρα αν η κυκλοφορία θα γίνει αυτή την εβδομάδα (απόψε;) ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.