Συνδρομητές της Apple Music, δικαιούστε μπόνους...

Με αυτήν την προσφορά, οι συνδρομητές της Apple Music λαμβάνουν ένα δωρεάν δώρο κάθε μέρα. Σήμερα, για παράδειγμα, το δώρο είναι ένα EP από την ομάδα Coldplay που ονομάζεται Infinity Station Sessions και περιλαμβάνει πέντε τραγούδια. Υπάρχουν τέσσερις νέες ηχογραφήσεις μουσικής από το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος ( Music of the Spheres ) και μια ακυκλοφόρητη έκδοση του σινγκλ του 2010, Christmas Lights . Το Spotify, το Deezer και τα υπόλοιπα δεν έχουν αυτό το περιεχόμενο, μόνο η Apple Music το εκμεταλλεύεται.

Δείτε πώς αναλύεται η προσφορά από την Apple:

Επειδή το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι και η ευχαρίστηση της προσφοράς και η χαρά της φιλοξενίας, οι συντάκτες μας έχουν σκεφτεί εσάς στο τέλος της χρονιάς. Όλοι οι συνδρομητές της Apple Music θα έχουν έτσι πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικού περιεχομένου υπογεγραμμένο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον πλανήτη, από τη Mariah Carey έως τους Coldplay, συμπεριλαμβανομένων των Alicia Keys, Elton John ή ακόμα και των DJ Khaled και Nile Rodgers. Καλύτερα από δώρα στους πρόποδες του δέντρου, βρείτε EP, λίστες αναπαραγωγής,
μίξεις καθώς και ραδιοφωνικές εκπομπές, φτιαγμένες μόνο για εσάς. Σαν ένα ημερολόγιο προσέλευσης, συνδεθείτε κάθε μέρα της εβδομάδας για να ανακαλύψετε μια νέα παρτίδα εκπλήξεων.

Θα πρέπει λοιπόν να επισκέπτεστε στο Apple Music κάθε μέρα εάν είστε συνδρομητής στην υπηρεσία αφου δικαιούστε δώρα. Είναι Χριστούγεννα πριν την ώρα τους!