Η Niantic προσφέρει
μια νεα ενημέρωση για το Pokémon Go που επιτρέπει στην οθόνη να είναι στα 120 Hz στο iPhone. Αυτά τα 120 fps είναι διαθέσιμα στα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max επειδή διαθέτουν οθόνη ProMotion. Όμως και τα παλαιότερα μοντέλα έχουν δικαίωμα στη βελτίωση αυτή.

Τα 120 Hz έρχονται στο Pokémon Go

Μέχρι τώρα, το παιχνίδι ήταν στα 30 Hz στο iOS, ενώ τα iPhone έχουν οθόνες 60 Hz. Με άλλα λόγια, οι παίκτες του Pokémon Go με iPhone 13 Pro ή 13 Pro Max θα παρατηρήσουν μια παραπάνω από αισθητή διαφορά στην μετάβαση από τα 30 Hz στα 120 Hz. Όσον αφορά όσους έχουν iPhone 13, 13 mini ή παλαιότερο μοντέλο, η οθόνη αλλάζει πλέον στα 60 Hz.

Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι η Niantic δεν έχει αναφέρει δημόσια αυτή την καινοτομία. Η ομάδα δεν αναφέρει τίποτα στις σημειώσεις της ενημέρωσης στο App Store, παρά το γεγονός ότι είναι μια σημαντική και ενδιαφέρουσα καινοτομία. Επιπλέον, η επιλογή είναι (σχετικά) κρυφή, εκτός από προεπιλογή απενεργοποιημένη! Σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν είναι ενεργοποιημένο για όλους…

Για να ενεργοποιήσετε την οθόνη 120 Hz, ενημερώστε το Pokémon Go , ανοίξτε το παιχνίδι, κάντε κλικ στο PokéBall στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε "Επιλογές" επάνω δεξιά στην οθόνη, κάντε κύλιση μέχρι κάτω και επιλέξτε "Πρόοδος επιλογών". Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το πλαίσιο "Εγγενής ρυθμός ανανέωσης". Μετά επιστρέψτε στο παιχνίδι με τον προπονητή σας και θα δείτε διαφορά στη ροή.